GOSSIP

Συγκλονίζουν τα όσα αποκάλυψε η Κορομηλά για την ασθένεια που βίωσε

Σε μία εξαιρετικά προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ρούλα Κορομηλά μέσα από το «Σπίτι με το MEGA» το βράδυ του Σαββάτου (20/4), όπου καλεσμένος ήταν ο Αντώνης Ρέμος.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο της ασθένειάς της και το περιστατικό με τον Αντώνη Ρέμο που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει στη ζωή της.

«Όταν είχα περάσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας – γιατί εκεί καταλαβαίνεις τους πραγματικούς ανθρώπους – και δεν ήθελα να κυκλοφορώ, επειδή δεν με αναγνώριζε ούτε η μητέρα μου στο πρόσωπο… δεν δεχόμουν κανέναν να έρθει στο σπίτι μου, γιατί ντρεπόμουν έτσι όπως είχα γίνει», περιέγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

«Χτυπάει η πόρτα και μου φέρνει ο Θέμης Γεωργαντάς τον Αντώνη Ρέμο, για να με δουν. Ήταν οι μόνοι άνθρωποι που δεχόμουν να δω», συνέχισε η παρουσιάστρια ενώπιον των καλεσμένων της.

«Μπαίνει ο Θέμης, εγώ στεκόμουν στην πόρτα και έρχεται από πίσω ο Αντώνης. Με βλέπει και μου λέει: καλησπέρα, η Ρούλα πού είναι; Δεν με αναγνώριζε. Το θέμα είναι ότι ήρθε και με είδε σε μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Σε ευχαριστώ», κατέληξε στην ιστορία της η Ρούλα Κορομηλά στο «Σπίτι με το MEGA».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!