GOSSIP

Η Μενεγάκη κοιτιέται στον καθρέφτη με ένα δαντελένιο ημιδιάφανο τοπ

Πρώτο θέμα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ έμελλε να γίνει η Ελένη Μενεγάκη, το τελευταίο διάστημα, μιας και η απόφαση να μην συνεχίσει τη συνεργασία με το Μεγάλο Κανάλι αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων.

Η παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει τις Πασχαλινές διακοπές και δείχνει να τις απολαμβάνει στο έπακρο και μάλιστα παραμένει πολύ δραστήρια στα social media.


Έτσι το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ανέβασε στο Instagram μια νέα πόζα της, όπου κοιτιέται στον καθρέφτη, φορώντας, ένα λευκό δαντελένιο τοπ, που είναι ελαφρώς διάφανο, ενώ το πρόσωπό της δείχνει σχεδόν χωρίς μακιγιάζ.


«Τελευταία μάτια στον καθρέφτη» έγραψε, λιτά, η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας «κοιτώντας» τον καθρέφτη της… στα μάτια και οι πάνω από ένα εκατομμύριο followers της την αποθεώνουν.

 


«Λοιπόν, εμείς ολοκληρώσαμε την εμφάνιση μας. Παιδιά, θέλω να σας ευχηθώ πραγματικά να έχετε υπέροχες ημέρες διακοπών, ξεκούρασης, αγαλλίασης ψυχής και χαράς. Θα τα πούμε και πάλι μετά το Πάσχα! Ξέρετε πότε. Μέχρι τότε να είστε καλά, να αγαπάτε και να αγαπιέστε. Γεια σας», ήταν τα λόγια της Ελένης στην τελευταία της εκπομπή πριν το κλείσιμο για τις διακοπές του Πάσχα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!