GOSSIP

«Ένα χρόνο πιο κοντά στο να γίνω MILF»! - Αυτό έγραφε η τούρτα της Καινούργιου

Τα 39α γενέθλιά της γιόρτασε χθες Μεγάλη Τετάρτη η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, αλλά η ίδια δεν ήθελε να κάνει κάποιο ιδιαίτερα... κεφάτο event λόγω του γεγονότος πως φέτος τα γενέθλιά της και η Πρωτομαγιά έπεσαν μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα και η ίδια σεβάστηκε το κατανυκτικό κλίμα των ημερών.

Έτσι κράτησε... χαμηλούς τόνους στη χθεσινή εκπομπή της, ενώ το βράδυ απλά έσβησε τα κεράκια στην τούρτα της σε ένα δείπνο σε γνωστό κέντρο στη Βουλιαγμένη, παρουσία λίγων καλών φίλων και συνεργατών.


Η ίδια μας έδειξε το ειδυλλιακό σκηνικό που στήθηκε για το δείπνο των γενεθλίων της, αλλά και τη χιουμοριστική ατάκα που αναγράφονταν τόσο επάνω στην τούρτα της, που λόγω Πρωτομαγιάς, είχε πολύχρωμα φυσικά άνθη, όσο και στα γλυκά για τους καλεσμένους.

«Ένα χρόνο πιο κοντά στο να γίνω MILF» έγραφε η τούρτα και απλά θυμίζουμε πως Milf είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για... ώριμες αλλά, σέξι και ευπαρουσίαστες γυναίκες και συγκεκριμένα είναι ακρωνύμιο των λέξεων "Mature (or Mother) I'd Like to Fuck"!


Η ίδια ανέβασε σήμερα στο Instagram πλάνα από το πάρτι της και έγραψε: «Τόσες όμορφες ευχές απ’ τα πρώτα λεπτά πώς να μην νιώσω τη μαγεία των γενέθλιά μου;
Μπορεί να ‘μαι ολόκληρη γυναίκα, όπως χαρακτηριστικά λέει η γιαγιά μου, ωστόσο πάντα τη μέρα των γενεθλίων μου ξυπναω μ’ ένα πιο πλατύ χαμόγελο και νιωθω τόσο τυχερή, όχι μόνο για όσα έχω ζήσει, αλλά και για όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που ‘ναι πάντα εκεί για μένα…

Κάθε γενεθλιακή χρονιά μου μαθαίνει πολλά…Γινόμαι καλύτερος άνθρωπος πιο ψύχραιμη ,με μια δόση επιφυλακτικότητας πλέον…Αγαπάω πιο δύσκολα, αλλά αληθινά!

Δεν κρύβω τα χρόνια μου κ ειμαι πάντα περήφανη που έφτασα εδώ που ειμαι σήμερα ... Γιατί, τίποτα δεν μας χαρίζεται, τίποτα δεν είναι ίδιο με χθες και κανένας χρόνος, καμία μέρα δεν επιστρέφει. Για αυτό περήφανα φυσαω όλα τα κεράκια στην τούρτα ευχόμενη κάποια στιγμή να καταφέρω να την γεμίσω ! Όπως απολαμβάνω κι εγώ την κάθε μέρα, το ίδιο να κάνετε κ σεις για τον εαυτό σας 
Σας ευχαριστώ για τις ΑΠΕΙΡΕΣ κ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ευχές …
Να στε όλοι καλά κ υγιείς πάνω απ όλα 
Καλη κ ευλογημένη Μεγάλη Πέμπτη»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!