TV BITS

Survivor: Σοκ θα πάθει ο James Καφετζής με τα άσχημα νέα που θα λάβει

Μπορεί στο πάρτι της Ένωσης ο James να φάνηκε να γλεντάει με την ψυχή του, αλλά στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα παρακολουθήσουμε σήμερα Τρίτη 16/4 στο ΣΙΓΜΑ και το ΣΚΑΙ στις 21.00 θα δούμε πως λαμβάνει πολύ δυσάρεστα μαντάτα για την οικογένειά του και συγκεκριμένα για τον πατέρα του.

Στο τρέιλερ που ήδη προβάλλεται, ο James παραδέχεται ότι είναι σε μεγάλο σοκ και ότι έχει καταρρεύσει συναισθηματικά. «Δεν ξέρω, είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος, είμαι πολύ συναισθηματικά φορτισμένος, είμαι ακόμα σε σοκ, δεν ξέρω τι να κάνω και τι να πω» ακούγεται να λέει ο παίκτς.

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός λέει στο συμβούλιο και αποκαλύπτει ότι όλα όσα έμαθε ήταν το μεγάλο του άγχος από την πρώτη στιγμή που είχε μπει στο παιχνίδι.

Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς του λέει πως ό,τι ζητήσει, ακόμα και ψυχολογική υποστήριξη, εκείνος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει, έχοντας διαπιστώσει πως όντως ο James είναι ακόμα σοκαρισμένος.

Φυσικά μετά από αυτή την εξέλιξη φουντώνουν οι φήμες για οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή.

Δείτε ΕΔΩ το τρέιλερ

Τί συνέβη στον μπαμπά του James

Σύμφωνα λοιπόν, με το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, και με βάση όσα είπε ο Mike Καφετζής, ο αδερφός του James, ο μπαμπάς τους αποδείχθηκε πραγματικός Survivor, μιας και κατάφερε να επιβιώσει στη μέση του Ειρηνικού, ενώ βούλιαζε το σκάφος του.

Ο Λευτέρης Kαφετζής όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο, κάνοντας τον γύρο του κόσμου με το Ιστιοπλοϊκό. Σε κάποιους από τους σταθμούς του τόσο ο James όσο και ο Mike τον είχαν ακολουθήσει, ωστόσο αυτή τη φορά ήταν μόνος του.

«Το βράδυ ενώ ταξίδευε έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, έσπασε το κατάρτι, έπεσε το κατάρτι κάτω και δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Είχε μείνει από μηχανή, είχε μείνει από γεννήτριες, οπότε οι μπαταρίες του ξεφόρτιζαν... Κάποια στιγμή οι αντλίες σταμάτησαν να βγάζουν το νερό που μπαίνει μέσα στο πλοίο. Σιγά σιγά βούλιαζε και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Το καράβι χτυπιόταν δεξιά κι αριστερά κι ο πατέρας μου έπεσε και χτύπησε το ισχίο του και μετά για να μη χτυπήσει περισσότερο, τις 24 ώρες που ήταν ακυβέρνητος στην ουσία ξάπλωσε απλά στο πάτωμα - στη γέφυρα του πλοίου - για να είναι ακίνητος» εξήγησε ο αδερφός του James για την περιπέτεια που πέρασε ο μπαμπάς του, ο οποίος έχοντας κάνει στους βατραχανθρώπους είναι ένας άνθρωπος που δεν το βάζει εύκολα κάτω.

Τέλος καλό, ωστόσο και όλα καλά για τον μπαμπά του James, αφού ένα αλιευτικό που βρέθηκε εκεί κατάφερε να τον σώσει.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!