GOSSIP

Η Μελέτη θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, σύμφωνα με ρεπορτάζ, είναι έτοιμη να ανακοινώσει πως θα είναι υποψήφια στις προσεχείς ευρωεκλογές με τη ΝΔ και λέγεται πως έχει ήδη συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στο Πρωινό Σουσού, η παρουσιάστρια δέχτηκε επίσημη πρόταση από το κόμμα της ΝΔ την περασμένη Τρίτη και μία ημέρα αργότερα, συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, η Ελεονώρα Μελέτη είχε δεχτεί ακόμα δύο προτάσεις, νωρίτερα, από κόμματα της αντιπολίτευσης, μία τον περασμένο Δεκέμβριο και μία τον Οκτώβριο.

«Εκ των υστέρων, είχε συζητηθεί το όνομά της στη ΝΔ, αλλά δεν την είχαν προσεγγίσει, γιατί πίστευαν ότι δεν θα μπορέσει να φύγει από την εκπομπή της. Όταν έγινε γνωστό ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται την 1η Μαίου, τότε κινήθηκαν οι μηχανισμοί κι έγινε το τηλεφώνημα. Το ραντεβού με τον πρωθυπουργό ήταν καθοριστικό στην απόφασή της», τόνισε ο Νίκος Γεωργιάδης και ξεκαθάρισε ότι η υποψηφιότητά της δεν έχει καμία σχέση με την απόφαση του Mega να ολοκληρωθεί το Mega Καλημέρα νωρίτερα.

«Δεν είχε να κάνει η μία απόφαση με την άλλη. Θα μπορούσε να συνεχίσει την εκπομπή το Mega με αντικαταστάτη, όπως έγινε με τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ», τόνισε.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!