GOSSIP

Οι Λιόλιου και Αναστασοπούλου "κατακεραυνώνουν" τον Ψινάκη στα social

Μεγάλος σάλος έχει ξεσπάσει μετά τα αρνητικά σχόλια που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης ως guest κριτής στο J2Us όπου μίλησε δημόσια με πολύ επικριτικά λόγια για τη Μαίρη Συνατσάκη, όταν απέναντί του είχε τον Ίαν Στρατή.

«Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το metoo» είπε αρχικά ο Ψινάκης στον Ίαν και στην πορεία πρόσθεσε:


«Η σύζυγος του κυρίου Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κ. Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής -δεν χρειάζεται να λέμε κι ονόματα- και έχοντας το metoo ως σημαία… Η κ. Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια.» είπε ο Ηλίας Ψινάκης, εξαγριώνοντας την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και αφήνοντας άναυδο τον Ίαν

Η αντίδραση της Κατερίνας ΛΙόλιου

 

Η τραγουδίστρια αφού πληροφορήθηκε για τα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης για το περιστατικό, θεώρησε ότι η αλήθεια παρερμηνεύτηκε και έτσι μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Η Κατερίνα Λιόλιου έγραψε χαρακτηριστικά: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχληση».

 

Η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Η ηθοποιός που είχε δείξει έντονα το βράδυ του Σαββάτου την ενόχλησή της με τον Ηλία Ψινάκη και όσα ανέφερε για τη Μαίρη Συνατσάκη, μετά το «άδειασμα» της Κατερίνας Λιόλίου προς τον μάνατζερ, επέστρεψε με μια νέα ανάρτηση.

«Να θεωρείς ότι ο άνθρωπος στον οποίο θα χρεώσεις μια ιστορία με ψευδή γεγονότα, δε θα αντιδράσει. Πως λέγεται αυτή η συμπεριφορά;» έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Να θυμίσουμε ότι ο Ηλίας Ψινάκης είχε αναφέρει ότι το περιστατικό με την Κατερίνα Λιόλιου (όπου πήγε on air να της ανοίξει το σουτιέν) για το οποίο τον είχε κατακρίνει η Μαίρη Συνατσάκη έγινε σε συνεννόηση με την τραγουδίστρια. Ωστόσο, η Κατερίνα Λιόλιου με δική της ανάρτηση τότε τον διέψευσε. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!