GOSSIP

Η Σκορδά σχολίασε τα on air δάκρυα της Σάττι για το θάνατο του πατέρα της

Η Μαρίνα Σάττι καλείται σε λίγες μέρες να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα γίνει στο Μάλμε της Σουηδίας αλλά ταυτόχρονα πρέπει να διαχειριστεί στο βαρύ πένθος της για τον πατέρα της που πριν από λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή.

Μάλιστα χθες Πέμπτη 25/4 η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ και όταν η συζήτηση με τους Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλο, ήρθε στο θέμα του πατέρα της η νεαρή τραγουδίστρια λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.


Το πρωί της Παρασκευής 26/4 η Τσιμτσιλή έδειξε στην εκπομπή της το σχετικό απόσπασμα και μάλιστα η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η Μαρίνα και οι συνεργάτες της έχουν ζητήσει από όλους όσοι της κάνουν συνέντευξη αυτό το καιρό, να μην της λένε συλλυπητήρια και να μην αναφέρονται στο θάνατο του μπαμπά της.


Λίγες ώρες αργότερα, η Φαίη Σκορδά, από τον αέρα της εκπομπής της Fay's Time αναφέρθηκε και αυτή στα δάκρυα της Μαρίνας, καθώς η ίδια η Φαίη, στις αρχές του έτους βίωσε και αυτή την πολύ δύσκολη απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά, είπε: «Εκτιμώ πάρα πολύ τον τρόπο που την αντιμετώπισαν οι παρουσιαστές το θέμα, που θα μπορούσε κάποιος άλλος να αναφερθεί και να κάνει συγκεκριμένη ερώτηση. Δεν θέλανε να πάει προς τα εκεί, ήρθαν όμως οι σκέψεις… Οι σκέψεις έρχονται όσο κι αν τις κρατάς και αν προσπαθείς να τις βάλεις στην άκρη. Και μπορεί από μία οποιαδήποτε αφορμή, να έρθουν μπροστά σου οι εικόνες και να μη συγκρατηθείς».

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε: «Σε αυτές τις στιγμές, όταν έχεις να κάνεις πράγματα, πόσω μάλλον τώρα που έχει έναν συγκεκριμένο στόχο, που το πρόγραμμά της είναι γεμάτο μέχρι να γίνει η Γιουροβίζιον, μπορεί να βοηθήσει. Είναι σαν να ξέρεις κάποια στιγμή ότι πρέπει να το αντιμετωπίσεις, αλλά να μην είσαι έτοιμος. Θέλει το χρόνο του και να προσπαθείς να βάζεις πολλά μέσα στην ημέρα, να μην θες να μείνεις μόνος το Σαββατοκύριακο, να προσπαθείς να ξεχαστείς…»

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!