GOSSIP

H Σάττι με ένα βίντεο βουλώνει στόματα όσων σχολιάζουν τις "ψηλές" νότες της

Με το που παρουσιάστηκε επίσημα η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision με την Μαρίνα Σάττι να ερμηνεύει το "Ζάρι" το κομμάτι και η ίδια η ερμηνεύτρια δέχτηκε σφοδρότατες επικρίσεις και σχόλια.

Βέβαια παρά τα όποια αρνητικά σχόλια τόσο για την αισθητική του επίσημου βιντεοκλίπ, όσο και για το ίδιο το κομμάτι (πολλοί το αποκάλεσαν μουσικό συνονθύλευμα) αλλά και για τις ερμηνευτικές ικανότητες της τραγουδίστριας, το Zari δείχνει να αρέσει και παραμένει σταθερά στην πρώτη δεκάδα (συγκεκριμένα στην 7ης θέση) στη λίστα με τα προγνωστικά των εταιρειών στοιχημάτων.


Μάλιστα αρκετοί αμφισβήτησαν πως η Μαρίνα μπορεί να ερμηνεύσει live της ψηλές νότες που ακούγονται στην εισαγωγή του κομματιού ( στους στίχους: «Πόνος μη μας έρθει μακάρι. Πέφτω και κυλιέμαι σα ζάρι. Κάνω πως ξεχνάω τ' όνομα σου. Κι όλα αλλάζουν γύρω μου απότομα» και έκαναν λόγο για τεχνική επεξεργασία του βιντεοκλίπ.


Έτσι η Μαρίνα φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο να βουλώσει στόματα ανεβάζοντας στα social media ένα βίντεο όπου ερμηνεύει με άνεση αυτούς ακριβώς τους στίχους σε ψηλές νότες.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!