GOSSIP

Δημήτρης Κόκοτας: "Μετά από σχεδόν ένα μήνα υπάρχουν δύο θετικές εξελίξεις"

Ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Γεννηματάς", ύστερα από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη την Πέμπτη (28/03).

Η δημοσιογράφος της iatropedia.gr, Γιάννα Σουλάκη μίλησε την Πέμπτη στη "Super Κατερίνα" και μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

"Μετά από σχεδόν ένα μήνα νοσηλείας στη ΜΕΘ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μεταφέρουμε τα πρώτα ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Υπάρχουν δύο θετικές εξελίξεις που μπορούμε να μεταφέρουμε. Η πρώτη αφορά στο νευρολογικό σύστημα του ασθενή, καθώς για πρώτη φορά ανταποκρίθηκε στα κελεύσματα των γιατρών. Αυτό δείχνει πως σιγά σιγά αποκτά συνείδηση. Το δεύτερο είναι πως σιγά σιγά αποκτά αυτονομία στις αναπνοές του. Δηλαδή περισσότερο αναπνέει από μόνος του και λιγότερο με τη βοήθεια του μηχανήματος. 

Αυτό σημαίνει πως αν όλα εξελιχθούν ομαλά, σε σύντομο χρονικό διάστημα οι γιατροί θα μπορέσουν να τον αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη και τον αναπνευστήρα. Όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μια στασιμότητα, αλλά αυτή τη φορά οι γιατροί βλέπουν ένα φως αισιοδοξίας και ελπίδας για τον ασθενή. Είναι ακόμη πολύ μακρύς ο δρόμος. Οι γιατροί περιμένουν να πέσουν κι άλλο τα επίπεδα των κατασταλτικών φαρμάκων. Η επικινδυνότητα είναι πως ο ασθενής παραμένει στη ΜΕΘ διασωληνωμένος. Ελπίζουν οι γιατροί να καταφέρουν να τον αποσυνδέσουν τις επόμενες μέρες" είπε η Γιάννα Σουλάκη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!