WOMEN'S GUIDE

Αυτά τα looks της Hailey και της Kendall είναι ιδανικά για γιορτινά ρεβεγιόν

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν και αν ετοιμάζεστε να κάνετε πολύ glam ρεβεγιόν και αναζητάτε ιδέες για γιορτινά outfits δεν έχετε παρά να αντλήσετε ιδέες από τις χθεσινοβραδινές εμφανίσεις δύο πασίγνωστων μοντέλων 

Ο λόγος για την Hailey Baldwin Bieber και την κολλητή φίλη της Kendall Jenner, που βρέθηκαν χθες βράδυ στο υπερχλιδάτο 2023 Academy museum Gala που έγινε στο Λος Άντζελες.


Τα δυο διάσημα μοντέλα περπάτησαν στο κόκκινο χαλί που στήθηκε στο εμβληματικό Μουσείο της Ακαδημίας Κινηματογράφου και οι δυο τους επέλεξαν βραδινές τουαλέτες που παραμένουν οι πιο classic επιλογές για γιορτινά outfits και ειδικά για ρεβεγιόν: μαύρο και κόκκινο.


Η μεν Hailey φόρεσε ένα γοργονέ YSL φόρεμα με πούλιες με κλειστό λαιμό και μεγάλα κοψίματα στους ώμους και το συνδύασε με sleek hair σε κότσο μπαλαρίνας, λαμπερά αξεσουάρ, αλλά χωρίς υπερβολές και μακιγιάζ με τονισμένα μάτια με eyeliner και μπρονζέ γυαλάδες.


Η δε Kendall φόρεσε ένα κατακόκκινο ζιβάγκο Fendi φόρεμα, άφησε κάτω τα μακριά μαλλιά της και έβαλε ελάχιστα κοσμήματα αλλά φόρεσε και κατακόκκινα πέδιλα.


Απλά εκθαμβωτικές.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!