WOMEN'S GUIDE

H Cate Blanchett φόρεσε για 4η φορά το ίδιο φόρεμα στο κόκκινο χαλί

Ευτυχώς, ολοένα μακραίνει η λίστα των celebrties που προσπαθούν να στείλουν ένα οικολογικό (και κοινωνικό) μήνυμα κατά της υπερκατανάλωσης υλικών και της "ανακύκλωσης" των ρούχων ακόμα και σε επίσημες εμφανίσεις και μια από τις σταρ, που εδώ και χρόνια είναι υπέρμαχος αυτής της λογικής, είναι η Cate Blanchett που τώρα το... τερμάτισε, αφού φόρεσε για τέταρτη φορά το ίδιο ρούχο σε red carpet εμφάνιση αν και φρόντισε να το... αναβαθμίσει στυλιστικά!

Η πασίγνωστη χολιγουντιανή σταρ, έχει επανειλημμένα τονίσει πως δεν διστάζει να φορέσει το ίδιο ρούχο ξανά και ξανά καθώς στηρίζει τις αρχές του sustainability (βιώσιμης ανάπτυξης).


Υπέρμαχος της ίδιας λογικής είναι και η Kate Middleton.


Όμως η Cate Blanchett έχει πει πως πέρα από τις ευαισθησίες της για το μέλλον και τη σωστή διαχείρηση των πόρων του πλανήτη, η ίδια θέλει να αψηφά τους κανόνες του Χόλιγουντ που απαιτούν οι σταρ να εμφανίζονται πάντα με ένα νέο outfit ειδικά στο κόκκινο χαλί.

 

Και το λέει και το εννοεί, αφού την είδαμε να φορά το ίδιο φόρεμα σε 4 διαφορετικές  red carpet εμφανίσεις της τα τελευταία 9 χρόνια.

 

Πρόκειται για μια Armani δαντελένια μαύρη τουαλέτα, που αρχικά τη φόρεσε το 2024 στις Χρυσές Σφαίρες.



Το ίδιο ακριβώς φόρεμα, το έβαλε και 4 χρόνια μετά στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών.


Όμως δεν έμεινε εκεί, αφού φέτος εμφανίστηκε στα  Screen Actors Guild Awards, φορώντας μια τουαλέτα, με μαύρες παγιέτες, που όμως το πάνω μέρος της έχει τη δαντέλα από αυτό το Armani φόρεμα που είχε στην ντουλάπα της.


Και τώρα, η στιλίστρια της σταρ, η διαβόητη Elizabeth Stewart, έκανε μια νέα παραλλαγή αυτού του φορέματος, αλλάζοντας το κομμάτι της δαντέλας και η σταρ φόρεσε αυτή την εκδοχή στο κόκκινο χαλί της πρόσφατης τελετής απονομής των  2023 Fragrance Foundation Awards


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!