WOMEN'S GUIDE

H Megan Fox ποζάρει με μαγιό και μιλά για το πως βλέπει το σώμα της

Μπορεί στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων η Megan Fox να είναι μια εξωφρενικά όμορφη γυναίκα, η οποία όμως από μικρή ηλικία έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις και η χολιγουντιανή σταρ, τώρα μίλησε με ειλικρίνεια για το πως η ίδια βλέπει το σώμα της και στέλνει μήνυμα σε πολλές γυναίκες.

Συγκεκριμένα σε εξομολόγησή της στο περιοδικό Sports Illustrated για την έκδοση του 2023 με τα μαγιό, όπου φιγουράρει σε ένα από τα εξώφυλλα η 36χρονη ηθοποιός τόνισε: “Έχω δυσμορφία σώματος. Δεν βλέπω ποτέ τον εαυτό μου όπως με βλέπουν οι άλλοι. Δεν υπήρξε ποτέ σημείο στη ζωή μου όπου αγάπησα το σώμα μου, ποτέ, ποτέ”,πριν προσθέσει ότι βρίσκεται σε ένα “ατελείωτο” “ταξίδι” για να αγαπήσει τον εαυτό της.

Η Fox, που έχει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Brian Austin Green, παραδέχτηκε επίσης ότι πάντα ήταν επικριτική με την εικόνα της και είχε “επίγνωση” και “εμμονή” με το σώμα της ακόμη και από παιδί.

Ωστόσο, διευκρίνισε ότι η ανατροφή της δεν είναι η αιτία αυτής της εμμονής.

“Σίγουρα δεν ήταν περιβαλλοντική, επειδή μεγάλωσα σε ένα πολύ θρησκευτικό περιβάλλον όπου τα σώματα δεν αναγνωρίζονταν καν“, εξήγησε η ηθοποιός.

H ίδια μίλησε και σε όσους... κριτικάρουν τα δάχτυλά της

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Fox μιλάει για τις ανασφάλειες του σώματός της. Σε μια κοινή συνέντευξη με τον Machine Gun Kelly, το 2021, είχε παραδεχθεί ότι έχει “πολλές βαθιές ανασφάλειες.”

“Μπορεί να κοιτάμε κάποιον και να σκεφτόμαστε: “Αυτό το άτομο είναι τόσο όμορφο. Η ζωή τους πρέπει να είναι τόσο εύκολη’. Εκείνοι πιθανότατα δεν αισθάνονται έτσι για τον εαυτό τους“, είχε εξηγήσει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!