WOMEN'S GUIDE

Η Σήλια Κριθαριώτη έχει την τιμητική της στη φετινή Eurovision χάρη στην Dixon

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ και ο Β' Ημιτελικός της φετινής Eurovision και η Ελλάδα δεν κατάφερε να προκριθεί στον Τελικό του Σαββάτου, αλλά πολλοί εκτιμούν πως θα υπάρχει κάποιο ελληνικό στοιχείο επί σκηνής στον τελικό (εκτός φυσικά από τον Andrew Lambrou και την Κύπρο που προκρίθηκε) καθώς η μία από τις τρεις παρουσιάστριες του διαγωνισμού τραγουδιού, μάλλον θα επιλέξει για μια ακόμη φορά μια δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μόδας Σήλιας Κριθαριώτη.

Ο λόγος για την Alesha Dixon, που μαζί με την Ουκρανή τραγουδίστρια Julia Sanina και την πασίγνωστη Βρετανίδα ηθοποιό Hannah Waddingham, έχουν αναλάβει (με μεγάλη επιτυχία) την παρουσίαση της 67ης Eurovision.


Η 44χρονη τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα Alesha Dixon τόσο στον Α' Ημιτελικό, όσο και στον Β' Ημιτελικό, επέλεξε να εμφανιστεί επί σκηνής με δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη, η οποία έχει ντύσει και άλλες pop stars όπως οι Beyonce, Jennifer Lopez κ.ά.


Ήδη στον Α Ημιτελικό την είδαμε να φορά μια εντυπωσιακή κόκκινη/ροζ τουαλέτα με έναν τεράστιο φιόγκο.


Και χθες η Alesha Dixon εμφανίστηκε... ξανθιά στον Β Ημιτελικό και έβαλε ένα ακόμη φόρεμα της Σήλιας, με αποκαλυπτικό μπούστο, που πίσω είχε μακριά μαύρη ουρά, αλλά ήταν μίνι και σέξι.


Λέτε να βάλει δημιουργίες της Σήλιας και στον τελικό;


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!