WOMEN'S GUIDE

Η Kate Middleton έλαμψε και στο χθεσινό δείπνο του Καρόλου πριν την στέψη

Χθες (5/5), μόλις μία μέρα πριν τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, ο μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου υποδέχτηκε τους υψηλούς προσκεκλημένους του στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ. 

Φυσικά συζητήθηκαν ιδιαίτερα οι εμφανίσεις των καλεσμένων, με τις κυρίες να βάζουν τα δυνατά τους για να αναδειχθούν ανάμεσα στις πιο σικ παρουσίες της τελετής.

Τις πύλες του παλατιού πέρασαν μερικοί από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του πλανήτη με τις συζύγους τους.

Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν φυσικά η Κέιτ Μίντλετον η οποία επέλεξε για την περίσταση ένα μπλε ρουά φόρεμα brand SELF-PORTRAIT. Μάλιστα, η πριγκίπισσα είχε κάνει και μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της καθώς τα είχε βάψει αρκετά πιο σκούρα από ό,τι μας είχε συνηθίσει.

Η Κέιτ γενικά έχει εντυπωσιάσει με τις στιλιστικές επιλογές της σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της εν όψει της σημερινής τελετής στέψης.

Από τις πιο σικ παρουσίες ήταν η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία η οποία λόγω πένθους είχε επιλέξει σκούρους χρωματισμούς στα ρούχα της αλλά και η Μαρί Σαντάλ η οποία εμφανίστηκε στη δεξίωση με φόρεμα Μαίρη Κατράντζου σε κρεμ χρώμα. Τις συνόδευε ο Παύλος μιας και είναι δυνατός ο συγγενικός δεσμός του με τον βασιλιά Κάρολο.

 

Από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες που συζητήθηκαν ήταν η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό η οποία είχε επιλέξει ένα baby blue ντεπιές το οποίο συνδύασε με εντυπωσιακά αξεσουάρ σε ασημένιο χρώμα και φυσικά συνοδευόταν από τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, τον σύζυγό της.

Εντυπωσιακή και η εμφάνιση της βασίλισσας Λετίσια της Ισπανίας με φόρεμα Victoria Beckham με ντραπέ στη μέση που φυσικά αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της, ενώ στο δείπνο βρέθηκε και η Victoria Beckham

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!