WOMEN'S GUIDE

H Pamela Anderson λανσάρει σειρά με μαγιό και... αναπολεί το Baywatch

H ηθοποιός Pamela Anderson που μέσω της θρυλικής σειράς Baywatch έγινε παγκόσμιο sex symbol, σε ηλικία 55 ετών πόζαρε με ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό, που θυμίζει αυτό που φορούσε στη σειρά που την έκανε σταρ πρώτου μεγέθους, για να ανακοινώσει το λανσάρισμα της νέας συλλογής της με μαγιό!

Η ηθοποιός με τις πόζες της λάνσαρε τη νέα της συλλογή μαγιό, στο Instagram, κάνοντας το κοινό της να νοσταλγήσει τα '90ς.

Η σειρά έγινε σε συνεργασία με το brand «Frankie Bikinis» και θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαΐου, με την ξανθιά «σεξοβόμβα» να αποτίει φόρο τιμής στον ρόλο που την έκανε διάσημη στο κοινό.

«Φοράω συνεχώς μαγιό, έχω δοκιμάσει τα πάντα. Επομένως, είμαι πολύ καλή γνώστρια σε ό,τι αφορά τα μαγιό», είχε δηλώσει η Πάμελα Άντερσον στη Vogue.

H ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτή, ποζάρει μπροστά από τη θάλασσα και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Στο κάτω-κάτω... Καιρός ήταν - Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη να το μοιραστώ μαζί σας - Είμαι απαίσια στο να κρατάω μυστικά - Ο χρόνος κυλούσε τόσο αργά...Αλλά σήμερα, μετά από ένα μεγάλο χρόνο - Μπορώ να σου πω... Όλες οι αγαπημένες μου ιδέες και τα κόλπα του εμπορίου - Όλα ανακατεμένα στη δική μου συνεργασία για μαγιό με @frankiesbikinis - Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα - Και με ποιον καλύτερο να το κάνω αυτό από το πιο γλυκό κορίτσι από τον Όρμο του Παραδείσου, την  @francescaaiello. Μεγάλωσε μπροστά στα μάτια μου, με τα αγόρια μου - η ιστορία μας είναι αυθεντική και μοναδική. Ωμό, διασκεδαστικό & διαχρονικό... Διαθέσιμο 4 Μαΐου».



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!