WOMEN'S GUIDE

Bronze summer glam: Το νέο μακιγιάζ της Kim είναι hot τάση για το καλοκαίρι

Το περιοδικό TIME, διοργάνωσε το Time 100 Gala για να τιμήσει τις 100 προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, που ασκούν την μεγαλύτερη επιρροή σήμερα και ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο λαμπερό event που έγινε στη Νέα Υόρκη ήταν και η διαβόητη Kim Kardashian.

H διάσημη τηλεπερσόνα, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί που στήθηκε στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης, φορώντας ένα απλό slip dress, με διπλά ραντάκια σε off white απόχρωση και φρόντισε να δώσει λάμψη στο outfit με πολύ εντυπωσιακά κοσμήματα στο λαιμό και λαμέ τσαντάκι αλλά και με ένα απλό μεν αλλά λαμπερό - bronze μακιγιάζ.

 


Το μακιγιάζ της το επιμελήθηκε η διάσημη make up artist Mary Phillips που είναι η αγαπημένη διάφορων σταρ όπως η Jennifer Lopez, η Priyanka Chopra, η Kendall Jenner,  η Hailey Bieber κ.ά.

H Mary θεωρεί πως το φετινό summer glam μακιγιάζ δεν θέλει υπερβολές.

 

Έτσι για το Tme 100 Gala, η Kim εμφανίστηκε με πολύ τονισμένα μάτια, αλλά πιο άτονα χείλη, με nude απλό lip gloss και πιο σκούρο περίγραμμα (μεγάλη τάση) σε γήινους τόνους και bronze νότες στα βλέφαρα, τα μάγουλα και  στο highlighter.

Η ίδια μακιγιέρ, είχε κάνει πρόσφατα και ένα light summer glam μακιγιάζ για την Kim με έντονα τονισμένες βλεφαρίδες και πάλι πιο άτονα χείλη, σε ροζ τόνους και ροζ ήπια σκιά.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!