WOMEN'S GUIDE

H νέα red carpet εμφάνιση της Blake Lively συνδυάζει δεκάδες trends

Πριν από μερικές εβδομάδες, η χολιγουντιανή σταρ Blake Lively έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί που απέκτησε με τον διάσημο σύζυγό της Ryan Reynolds και με το που η ίδια έκανε την πρώτη επίσημη βραδινή της εμφάνιση μετά τη γέννα, επιβεβαίωσε και πάλι τον τίτλο του απόλυτου fashion icon!

H Blake βρέθηκε σε φιλανθρωπικό gala και πλειστηριασμό, που έγινε στη Νέα Υόρκη και έκλεψε τις εντυπώσεις!


Στο ετήσιο Barnard Gala, η Blake ανέλαβε να κάνει απονομή βραβείου και για την περίσταση φόρεσε ένα υπέροχο φλοράλ φόρεμα, από τη νέα ανοιξιάτικη - καλοκαιρινή συλλογή της  Carolina Herrera και το συνδύασε με κίτρινο- πορτοκαλί - φούξια (τα πιο trendy χρώματα της σεζόν) πανωφόρι τύπου καπαρντίνα.


Λαμπεροί μπλε κρύσταλλοι κοσμούσαν τις φούξια σατέν γόβες της, στα χέρια κράτησε ένα λαμέ φούξια τσαντάκι και τα μακριά κρυστάλλινα σκουλαρίκια, σε πολύ ανοιχτή γαλάζια απόχρωση, ήταν τα πιο έντονα λαμπερά στοιχεία στο λουκ της.


Παράλληλα η Blake επέλεξε να πιάσει τα μισά μαλλιά της πάνω και τα μισά κάτω, σε ένα ανάλαφρο hair look που φέτος το καλοκαίρι θα γνωρίσει μεγάλες δόξες το πρωί και το βράδυ, ενώ στο μακιγιάζ της, φρόντισε να τονίζει μόνο τα μάτια της με έντονο eyeliner και τονισμένες βλεφαρίδες και να διατηρήσει ροζ ήπιες αποχρώσεις στο υπόλοιπο μακιγιάζ!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!