WOMEN'S GUIDE

Το tip της Μπέττυς Μαγγίρα για να χάσετε κιλά είναι πολύ απλό

Στα48 της χρόνια η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο Μπέττυ Μαγγίρα διατηρεί ένα αξιοζήλευτα καλλίγραμμο κορμί αν και η ίδια ισχυρίζεται πως αποφεύγει τις δίαιτες.

Πρόσφατα μάλιστα η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Ελένη» και όταν ρωτήθηκε για τη διατροφή της, δε δίστασε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές ένα tip που ακολουθεί όταν έχει ξεφύγει και θέλει να επανέλθει στα κιλά της.

Πρόκειται για το βραδινό της γεύμα, το οποίο περιορίζει σε ένα γιαούρτι με μέλι και δημητριακά ή ξηρούς καρπούς. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι αρκετά υγιεινός, διατροφικός και συστήνεται από όλους τους ειδικούς σαν ένα ελαφρύ snack που πρέπει να υπάρχει στην καθημερινότητα.

Το απλό αυτό γεύμα της Μπέττυς Μαγγίρα, μπορεί να καταναλωθεί είτε σαν πρωινό, είτε σαν ένα χορταστικό βραδινό που ικανοποιεί και την επιθυμία για γλυκό.

Έτσι λοιπόν μπορείτε και εσείς να φτιάξετε το τέλειο μπολ, αφού επιλέξετε το αγαπημένο σας γιαούρτι και προσθέσετε μέλι, φρούτα ή τους αγαπημένους σας ξηρούς καρπούς.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!