WOMEN'S GUIDE

H Middleton φόρεσε στα BAFTAs το ίδιο φόρεμα που είχε βάλει πριν 4 χρόνια

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, έλαμψαν στο κόκκινο χαλί που στήθηκε το βράδυ της Κυριακής 19/2 στο Royal Albert Hall του Λονδίνου για την ετήσια τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων BAFTA και η Kate Middleton απέδειξε για πολλοστή φορά πως είναι υπέρμαχος της... ανακύκλωσης των outfits και πως ακόμα και μια πριγκίπισσα μπορεί να φορά ξανά και ξανά το ίδιο ρούχο ανανεώνοντας κάθε φορά το look με μικρές στιλιστικές πινελιές!

Συγκεκριμένα η Kate εμφανίστηκε φορώντας την ίδια λευκή τουαλέτα με τον έναν ώμο, του Οίκου Alexander McQueen που είχε φορέσει στην ίδια ακριβώς εκδήλωση το 2019.


Μόνο που οι στυλίστες της φρόντισαν με απλές αλλαγές να κάνουν το όλο look να φαντάζει διαφορετικό.


Η Kate αυτή τη φορά συνδύασε το λευκό φόρεμα με μαύρα ψηλά γάντια, μαύρο clutch τσαντάκι και χρυσές σατέν γόβες, ενώ έκανε μια μετατροπή στο δέσιμο του φορέματος στον έναν ώμο, βγάζοντας τα διακοσμητικά λουλούδια που είχε αρχικά π φόρεμα και προσθέτοντας ένα μακρύ κομμάτι ύφασμα στην ίδια απόχρωση με το αέρινο φόρεμά της.


Παράλληλα αυτή τη φορά επέλεξε να έχει τα μαλλιά της λυτά και όχι πιασμένα σε κότσο και να φορέσει πολύ πιο ογκώδη και εντυπωσιακά σκουλαρίκια!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!