WOMEN'S GUIDE

Η απόχρωση κραγιόν της Ηλιάνας είναι trend και ταιριάζει σε όλες

Είναι λίγο πολύ γνωστό πως υπάρχουν αποχρώσεις στα αγαπημένα μας κραγιόν που ταιριάζουν γάντι στις ξανθιές και άλλες που κολακεύουν περισσότερο τις μελαχρινές γυναίκες. Υπάρχουν όμως και κάποιες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες και ένα κραγιόν σε μια τέτοια απόχρωση είδαμε να επιλέγει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Φέτος οι beauty experts λένε πως είναι η χρονιά του καφέ σε ό,τι αφορά τα trends και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε στο κραγιόν της, την απόλυτη τάση για το 2023. Το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει σε όλες και μπορεί να αναδείξει το στιλ σου και το πρωί και το απόγευμα, αλλά καλό είναι να μην το επιλέξετε για βραδινές και glam εμφανίσεις που απαιτούν περισσότερη ένταση στα χείλη.

Ο λόγος για το μεταλλικό μπεζ με λίγο χρυσό μέσα, που είναι μια τάση που είδαμε κατά κόρον στα 90's και έχει επανέλθει δυναμικά. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε στο My Style Rocks αλλά και στο Instagram με το συγκεκριμένο χρώμα το οποίο και λατρέψαμε. Αξίζει να σου πούμε, ότι μπορείς να το φορέσεις και με καφέ smokey μάτια, αλλά και με eyeliner και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!