WOMEN'S GUIDE

Το πρωινό της Χριστίνας Μπόμπα είναι ιδανικό για detox μετά τις Γιορτές

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη και γνωστή influencer Χριστίνα Μπόμπα, πέρασε όμορφες στιγμές φέτος τις Γιορτές με τα δίδυμα κοριτσάκια της και τώρα, όπως κάνουν και οι περισσότεροι αυτή την περίοδο έχει επιστρέψει στις καλέ υγιεινές συνήθειες και φροντίζει τη διατροφή της.

Έτσι μας έδειξε τί απολαμβάνει για πρωινό και η αλήθεια είναι πως η επιλογή της είναι ιδανική και για δίαιτα και για detox μετά τις γιορτές.
Η Χριστίνα λοιπόν επιλέγει για πρωινό ένα smoothie σε μπολ που περιέχει γιαούρτι, ακτινίδιο, σπόρους και φράουλες.
Και κάθε υλικό του πρωινού είναι είναι άκρως ωφέλιμο.

Η καθημερινή κατανάλωση ενός γιαουρτιού με χαμηλά λιπαρά βοηθάει στην επαρκή πρόσληψη ασβεστίου και βιταμίνης D από τον οργανισμό μας.

Το γιαούρτι είναι πηγή δύναμης, χάρις στις πρωτεΐνες και το ασβέστιο που περιέχει. Τα συστατικά αυτά βοηθούν στη σωστή δόμηση και την ενίσχυση των μυών και των οστών μας. Επιπρόσθετα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού και τη χλωρίδα του εντέρου δρώντας ενάντια στα βλαβερά βακτήρια που απειλούν το εντερικό μας σύστημα, βελτιώνει την κινητικότητα του απομακρύνει τις τοξίνες που απειλούν την καλή λειτουργία του. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η συχνή κατανάλωση γιαουρτιού φαίνεται να μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη τύπου 2 και βοηθάει στην μείωση του βάρους.

 

Παράλληλα τα φρούτα όπως οι φράουλες και τα ακτινίδια έχουν πολλές βιταμίνες αλλά και ισχυρά αντιοξειδωτικά ενώ το ίδιο ισχύει και για τους σπόρους που όμως αποτελούν και καλή πηγή ενέργειας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!