WOMEN'S GUIDE

H Michelle Pfeiffer έκανε το κούρεμα που θεωρείται το πιο hot trend του 2023

Λίγο πριν το φινάλε της φετινής χρονιάς πολλές celebrities σπεύδουν να αλλάξουν το hair look τους και να υποδεχτούν ανανεωμένες το νέο έτος και αυτό έκανε και η πασίγνωστη χολιγουντιανή σταρ Michelle Pfeiffer.

H 64χρονη ηθοποιός, παραμένει μια εντυπωσιακά όμορφη γυναίκα και τα τελευταία χρόνια, με εξαίρεση τις απαιτήσεις που μπορεί να είχαν κάποιοι ρόλοι της, η ίδια επέλεγε να έχει μακριά φιλαριστά μαλλιά και συχνά τα άφηνε να είναι σπαστά.


Τώρα όμως, αποφάσισε να αλλάξει hair look και εμπιστεύτηκε το διάσημο κομμωτή  Chris McMillan που είναι ο αγαπημένος πολλών σταρ όπως η Sharon Stone, αλλά και ο άνθρωπος που από την εποχή των Friends παραμένει ο αγαπημένος κομμωτής της Jennifer Aniston, της σταρ που ό,τι hair look επέλεγε γίνονταν αμέσως trend.


O Chris αποφάσισε να χαρίσει στη Michelle ένα μεσαίου μήκους ολόισιο καρέ που είναι και το μεγαλύτερο trend της νέα χρονιάς.


Ο διάσημος κομμωτής εξηγεί πως το μήκος πάντα το επιλέγει με βάση το πρόσωπο της κάθε πελάτισσας, αλλά το μήκος μέχρι τη βάση του λαιμού, είναι πάντα η πιο safe επιλογή!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!