WOMEN'S GUIDE

Μάθε τα μυστικά της διατροφής της Μαρίας Σολωμού

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού τον περασμένο μήνα γιόρτασε τα 48α γενέθλιά της και κατά γενική ομολογία, συνεχίζει να διατηρεί εδώ και χρόνια, ένα από τα πιο εντυπωσιακά καλλίγραμμα κορμιά στην ελληνική σόουμπιζ. Η ίδια έχει πει πως τα καταφέρνει να παραμένει fit, αλλά έχει αποκαλύψει και ποια είναι η διατροφική... αμαρτία στην οποία δεν μπορεί να αντισταθεί.

Όπως έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της, δεν μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά και η σοκολάτα είναι η μεγάλη της αδυναμία αλλά και η τροφή που δεν μπορεί να κόψει.

«Εκεί που έχει πρόβλημα ο μεταβολισμός μου είναι με τα γλυκά και γενικά ότι έχει σχέση με την ζάχαρη. Εκεί προσέχω. Θα φάω γλυκό μόνο μια φορά τη βδομάδα και σε συγκεκριμένη ποσότητα. Εκεί αν θέλεις, κάνω την μεγαλύτερη θυσία γιατί τα γλυκά μου αρέσουν πολύ. Θα μπορούσα να ζήσω τρώγοντας μόνο γλυκά.», είχε πει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Επιπλέον η Μαρία Σολωμού είχε εξομολογηθεί πως το σώμα της άλλαξε όταν ξεκίνησε να ακολουθεί την διατροφή paleo, η οποία άλλαξε το σώμα της και πλέον δεν παίρνει κιλά.

«Η διατροφή που μου άλλαξε το σώμα ήταν η paleo. Την κράτησα περίπου 2 χρόνια και μετά άρχισα να “κλέβω”». Έκτοτε ο μεταβολισμός της άλλαξε και πλέον δεν παίρνει ούτε χάνει γραμμάριο. Η paleo diet βασίζεται στα λαχανικά και τα κρέατα. Επιτρέπονται οι φρέσκες, φυσικές και μη επεξεργασμένες τροφές όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, τα άπαχα κρέατα, τα υγιή έλαια, οι ξηροί καρποί και οι σπόροι. Απαγορεύονται τα γαλακτοκομικά, τα σιτηρά, τα όσπρια, τα επεξεργασμένα έλαια, το αλάτι, η ζάχαρη και όλες οι επεξεργασμένες τροφές. Είναι απίστευτο πώς ξεπρήζεσαι μόλις φεύγουν τα “άσπρα” από τη ζωή σου, το αλεύρι και η ζάχαρη», έχει δηλώσει.

Αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο όπως έχει αναφέρει η ίδια, είναι να σταματήσει να τρώει junk food και να φύγουν οι τοξίνες από το σώμα της.

«Με ενδιαφέρει περισσότερο να φύγουν οι τοξίνες και να σταματήσω να τρώω τόσο junk food».

Φυσικά η Μαρία Σολωμού έχει εντάξει στην ζωή της και την γυμναστική αφού μία από τις αγαπημένες της συνήθειες είναι να πηγαίνει για τρέξιμο.

«Έβλεπα όλους αυτούς τους τρελούς που έτρεχαν κι έλεγα: “Μα τι κάνουν; Τι είναι αυτή η ζαβομάρα με τα ακουστικά στα αυτιά να τρέχεις;” Έχω αναθεωρήσει 100%. Είναι υπέροχο και εθιστικό».


Πηγή: bestofyou.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!