WOMEN'S GUIDE

Η Kate Hudson σε ένα νέο βίντεο μας δίνει tips για ομορφιά και μακιγιάζ [βίντεο]

H 43χρονη χολιγουντιανή σταρ Kate Hudson μεγάλωσε σε μια οικογένεια γεμάτη γυναίκες με λάμψη (η μάνα της είναι η επίσης χολιγουντιανή σταρ Godie Hawn) και η ίδια εξηγεί πως αυτό σημαίνει πως από μικρή είχε μάθει πολλά για τη ρουτίνα ομορφιάς μιας γυναίκας.

Στο νέοι βίντεο που γύρισε για λογαριασμό της αμερικάνικης Vogue, η σταρ τονίζει όμως, πως τώρα αφιερώνει περισσότερο χρόνο στη ρουτίνα ομορφιάς της και την απολαμβάνει περισσότερο, έχοντας πια γίνει για αυτή μια... ιεροτελεστία (μάλιστα συχνά συνδυάζει την beauty ρουτίνα της με διαλογισμό) ενώ με τη μαμά της εδώ και χρόνια ανταλλάσσει πια beauty μυστικά (η μαμά της την μύησε στο διαλογισμό).


Στο βίντεο, η Kate μας δείχνει πως ξεκινά να καθαρίζει και να τονώνει το πρόσωπό της, ενώ στην πορεία τη βλέπουμε να χρησιμοποιεί πολλά προϊόντα: από μάσκες ομορφιάς μέχρι jade rollers και φυσικά ενυδατική κ.λπ.


Παράλληλα μας δείχνει πως πίνει και ένα ρόφημα- συμπλήρωμα διατροφής, για την υγεία μαλλιών, νυχιών και για την ελαστικότητα της επιδερμίδας.


Ακολουθεί η ρουτίνα της στο μακιγιάζ, όπου έχει έξυπνα τρικ να μας δείξει για το contouring, για τα σημεία όπου εφαρμόζει το concealer και πολλά άλλα makeup tricks, που η ίδια αναφέρει, πως πολλά από αυτά, τα έμαθε από τους επαγγελματίες μακιγιέρ που κατά καιρούς επιμελούνται το μακιγιάζ της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!