WOMEN'S GUIDE

H Rihanna λανσάρει νέα συλλογή εσωρούχων και... κολάζει [εικόνες]

Η πασίγνωστη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Rihanna για μεγάλο χρονικό διάστημα απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς πριν λίγους μήνες έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο το γιο της - καρπό του έρωτά της με το διάσημο ράπερ A$AP Rocky, αλλά τώρα όχι μόνο επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα λανσάροντας νέο κομμάτι (το πρώτο μετά από πολλά χρόνια), αλλά ανακοίνωσε και το λανσάρισμα της νέας συλλογής εσωρούχων της και μάλιστα πόζαρε η ίδια με τις δημιουργίες της.

Πρόκειται για την  Savage X Fenty Vol. 4 συλλογή, δηλαδή την τέταρτη συλλογή που δημιούργησε η δαιμόνια σταρ, που τα τελευταία χρόνια έστησε μια αυτοκρατορία με το fashion brand Fenty και το ομώνυμο brand καλλυντικών, ενώ "εξαφάνισε" την Victoria's Secret με τις επιδείξεις που κάνει για τα εσώρουχά της Savage X Fenty.


Για πολλοστή φορά, η Rihanna φροντίζει να θυμίσει πως η τέταρτη συλλογή της θα απευθύνεται και πάλι σε γυναίκες κάθε σωματότυπου και η ίδια φροντίζει να επιδεικνύει τις καμπύλες της μετά τη γέννα.

Πάρτε μια γεύση από τη νέα της συλλογή όπου κυριαρχούν στοιχεία όπως η δαντέλα και οι διαφάνειες αλλά και οι κορσέδες, οι ζαρτιέρες και γενικά η ρετρό και bourlesque αισθητική


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!