WOMEN'S GUIDE

Η Μαρία Ηλιάκη μιλά για το θηλασμό και στέλνει το δικό της μήνυμα

Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού, είναι η εβδομάδα που διανύουμε για την Ελλάδα (σε άλλες χώρες είναι τον Αύγουστο και στην Κύπρο είναι τον Οκτώβριο) και με αφορμή αυτή τη διεθνή εκστρατεία που έχει στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για θέματα που αφορούν τον θηλασμό, η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, θέλησε να μοιραστεί μέσω stories στο Instagram τη δική της προσωπική εμπειρία με το θηλασμό.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που έγινε μανούλα για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2021 θέλησε να μιλήσει για την ταλαιπωρία που βίωσε κατά την περίοδο του θηλασμού, ανεβάζοντας παράλληλα μία σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Αποφάσισα να θηλάσω το μωρό μου αβίαστα και χωρίς καμία πίεση από κανέναν. Άκουσα μόνο το ένστικτό μου και πέρασα υπέροχα. Ναι κουράστηκα, αλλά δε με ένοιαξε γιατί το συναίσθημα ήταν υπέροχο» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Μαρία Ηλιάκη, ενώ πρόσθεσε: «Ακόμα και τώρα που τα έχω σταματήσει είναι φορές που μου λείπει πολύ. Αν εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο δεν κατάφερες να θηλάσεις, να μην αισθάνεσαι άσχημα και να μην επιτρέπεις να σε κρίνει. Είμαι σίγουρη ότι κάνεις για το μωρό σου το καλύτερο που μπορείς».

Η ίδια αναδημοσίευσε και μια επισήμανση που της έκανε μια follower της, ενώ σε άλλο story στο Instagram έγραψε σε ποιους ειδικούς πρέπει να μιλήσει κανείς για το κεφάλαιο "μη θηλασμός και εξήγησε πως κάθε περίπτωση γυναίκας είναι μοναδική και άρα η προσέγγιση στο θέμα "μη θηλασμός" θα πρέπει να είναι εξατομικευμένο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!