GOSSIP

H Τζούλια Νόβα έστειλε ένα μήνυμα μετά την επίθεση με μαχαίρι στον πρώην της

Στην εντατική νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, καθώς τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από 26χρονο σε καντίνα στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας και η πρώην σύντροφός του Τζούλια Νόβα, δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της με όσους θέλησαν να της αποσπάσουν μια δήλωση για το συμβάν.

Θυμίζουμε πως ο επιχειρηματίας και το γνωστό μοντέλο ήταν ζευγάρι για χρόνια και ήταν έτοιμοι να παντρευτούν πριν τελικά χωρίσουν, με τη Τζούλια να έχει πλέον γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να έχει παντρευτεί και να έχει αποκτήσει μια κορούλα με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.


Μέσα στο Σαββατοκύριακο, πολλοί προσπάθησαν να αποσπάσουν μια δήλωση για το αιματηρό συμβάν από τη Τζούλια και η ίδια μέσω story στο Instagram έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: 

«Παιδιά θα σας παρακαλέσω λίγη διακριτικότητα για το γεγονός που συνέβη! Μην με παίρνετε τηλέφωνο γιατί δεν πρόκειται να κάνω καμία δήλωση εγώ ούτε οι συγγενείς του Γιάννη.

Όταν βγει από το νοσοκομείο αν θελήσει να μιλήσει, θα μιλήσει ο ίδιος. Δείξτε λίγη κατανόηση αυτή την στιγμή! Ευχαριστώ»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!