WOMEN'S GUIDE

H Ελένη Πετρουλάκη μίλησε με την Φαίη Σκορδά για την εμμηνόπαυση [βίντεο]

Τη διάσημη γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη, φιλοξένησε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό Μας η Φαίη Σκορδά και οι δυο τους μίλησαν για ένα θέμα που και οι δυο συμφώνησαν πως ακόμα αποτελεί "ταμπού" για πολλές γυναίκες, ειδικά στην Ελλάδα.

Η γνωστή γυμνάστρια μέσω social media πριν λίγες εβδομάδες είχε μιλήσει δημόσια για την εμμηνόπαυση και σήμερα είπε τα ακόλουθα: «Έρχονται γυναίκες στο γραφείο οι οποίες όταν τις ρωτάω την ηλικία τους ή τις ρωτάω πως πάνε με το θέμα της περιόδου, βλέπω ότι ντρέπονται. Με το τσιγκέλι θα τους βγάλω. Η γυναίκα τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει λίγο την νοοτροπία της, αλλά η εμμηνόπαυση συνεχίζει να είναι ένα θέμα ταμπού. Το να είναι μια γυναίκα στην εμμηνόπαυση αυτόματα θεωρεί ότι κάποιος θα την θεωρήσει μεγάλη ή ότι έχει “γεράσει”. Δεν είναι έτσι, είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Εγώ το έζησα ήπια. Πέρασα από όλες τις φάσεις, κατάφερα ολιστικά ότι είναι όλο θέμα προσέγγισης. Η διατροφή μας πρέπει να αλλάξει πάρει πολύ, γιατί η αύξηση του βάρους γίνεται αυτόματα, γιατί η φύση προνοεί έτσι ώστε να συσσωρευτεί λίπος στην περιοχή της κοιλιάς για να προστατεύσει τη σπονδυλική στήλη και τα γεννητικά μας όργανα από την οστεοπόρωση. Πρέπει να προσέξουμε τη διατροφή μας και να βάλουμε στη ζωή μας τη γυμναστική», εξομολογήθηκε η Ελένη Πετρουλάκη.

Δείτε εδώ όσα δήλωσε η Ελένη Πετρουλάκη

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!