WOMEN'S GUIDE

Πασίγνωστη nails artist παρουσίασε το πιο... creepy 3D μανικιούρ

Τα 3D nails, δηλαδή τα μανικιούρ με τρισδιάστατα σχέδια αποτελούν μεγάλο trend εδώ και πολλούς μήνες, αλλά τώρα μια από τις πιο διάσημες nails artists του πλανήτη πήγε αυτό το trend ένα βήμα παραπέρα και κατάφερε ακόμα και να σοκάρει πολλές!

Ο λόγος για την Betina Goldstein της διάσημη nails artist που έχει έδρα της το Λος Άντζελες των ΗΠΑ, είναι επίσημη συνεργάτιδα του Οίκου Chanel και συχνά επιμελείται τα μανικιούρ πασίγνωστων σταρ όπως οι Olivia Rodrigo, Lilly James κ.ά. και τα μανικιούρ που έχουν οι σταρ όταν ποζάρουν στην αμερικάνικη Vogue.


Το τελευταίο διάστημα η Betina έχει μια... εμμονή με τα τρισδιάστατα μανικιούρ αλλά σε μια πολύ... αφαιρετική εκδοχή τους, όπου όλα τα νύχια είναι σε φυσικό χρώμα και εντελώς λιτά και απλά περιποιημένα και σε ένα νύχι φιγουράρι ένα τρισδιάστατο σχέδιο (όπως ένα μπαλόνι ή ένα στρείδι) ή ένα κόσμημα (το nails piercing επίσης αποτελεί τάση).


Όμως το πιο πολυσυζητημένο μανικιούρ της ήταν αυτό που παρουσίασε πρόσφατα στο οποίο βλέπουμε να σχηματίζεται πάνω στο νύχι ένα απολύτως αληθοφανές μάτι με κανονικές βλεφαρίδες!


Αυτό το μανικιούρ έχει προκαλέσει αναρίθμητα σχόλια με πολλές να το βρίσκουν... creepy και άλλες να μιλούν ακόμα και για "τέχνη".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!