GOSSIP

Ξεκινά η νέα δίκη για τη δολοφονία Μακρή - Οι τελευταίες αναρτήσεις της Καρυδά

Η Βικτώρια Καρύδα, το μοντέλο, που είδε τη ζωή της να διαλύεται όταν ο σύζυγός της και πατέρας των δύο παιδιών της Γιάννης Μακρής, δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους στη Βούλα, το 2018, καλείται αυτές τις μέρες να βρεθεί στο εφετείο, όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία.

Η ίδια μέσω του δικηγόρου της, άφησε να εννοηθεί πως αυτό που ζητά η οικογένεια του θύματος είναι να επιβληθούν ισόβια στον δράστη και άλλα δέκα χρόνια στον αδερφό του, ποινές που τους έχουν επιβληθεί και στην πρωτόδικη διαδικασία.


Η Βικτώρια Καρύδα, λίγες ώρες πριν τη σημερινή έναρξη της δίκης στο Εφετείο, ανέβασε στο Instagram μια ακόμη κοινή πόζα της με τον αδικοχαμένο σύζυγό της, ενώ μας έδειξε πως επισκέφτηκε και κάποια εκκλησία.
 

Η νέα δίκη

Σήμερα ξεκινά η δίκη σε δεύτερο βαθμό των δύο καταδικασθέντων για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας.

Οι κατηγορούμενοι είναι δύο αδέρφια, βουλγαρικής καταγωγής, 32 και 36 ετών αντίστοιχα.

Ο 32χρονος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη ως ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας, ενώ ο 36χρονος καταδικάστηκε για απλή συνέργεια στην εγκληματική πράξη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιάννης Μαρακάκης δεν θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις, ενώ ο συνήγορος των κατηγορουμένων δήλωσε πως οι πελάτες του είναι αθώοι και αυτό θα αποδειχτεί.

Υπενθυμίζεται πως ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας, ένας 34χρονος δολοφονήθηκε λίγους μήνες πριν στην Βουλγαρία.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!