WOMEN'S GUIDE

H Ιωάννα Παλιοσπύρου άλλαξε hair look και έκανε μια θεραπεία μαλλιών

Οι αρχές του φθινοπώρου είναι το διάστημα που τα κομμωτήρια κάνουν... χρυσές δουλειές, καθώς σχεδόν όλες σπεύδουν να ανανεώσουν τα hair looks τους, αλλά και να φροντίσουν την υγεία των μαλλιών τους μετά την ταλαιπωρία που προκαλεί στην τρίχα το καλοκαίρι. Και αυτό έκανε και η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η γυναίκα, που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι, συνεχίζει να προκαλεί τον θαυμασμό των πάντων με το ψυχικό της σθένος και την αγάπη της για την ζωή και η ίδια πλέον συνεχίζει την καθημερινότητά της όσο πιο φυσιολογικά μπορεί.


Έτσι επισκέφτηκε τον κομμωτή της για ένα μίνι κουρεματάκι μετά το καλοκαίρι και μας έδειξε μέσω social media που αποφάσισε να υιοθετήσει για τους προσεχείς μήνες ένα sleek hair look, με ολόισια μαλλιά και ασύμμετρο μακρύ καρέ (lob). 


Η ίδια έχει σπαστά μαλλιά και προκειμένου να αποφύγει το φριζάρισμα που είναι έντονο το φθινόπωρο λόγω υγρασίας, φρόντισε να κάνει μια θεραπεία κερατίνης, που όχι μόνο βοηθά στην υγεία της τρίχας, αλλά εξασφαλίζει ίσια και λεία μαλλιά για αρκετό καιρό, περίπου τρεις με τέσσερις μήνες.


Η ίδια αστειεύτηκε λέγοντας πως σκέφτεται να αλλάξει και χρώμα μαλλιών και μάλιστα ρώτησε τις followers της αν την προτιμούν με ξανθά ή καστανά μαλλιά (οι περισσότερες μάλλον την προτιμούν με ξανθά μαλλιά).



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!