WOMEN'S GUIDE

H Μελέτη άλλαξε το hair look της και θέλει να το διατηρήσει για μήνες [εικόνες]

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που πολλές σπεύδουν να ανανεώσουν το hair look τους και να φροντίσουν τα μαλλιά τους μετά τις φθορές που έκανε το καλοκαίρι στην υγεία της τρίχας και η παρουσιάστρια Ελεωνόρα Μελέτη εν όψει της τηλεοπτικής πρεμιέρας της, έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της.

ΗΜελέτη είναι φυσική ξανθιά και εμπιστεύτηκε τον καλό φίλο της και γνωστό κομμωτή Πάνο Κκαλλίτση για να αποκτήσει τώρα ένα ombre ξανθό lob με πιο σκούρα ρίζα και πολύ ανοιχτόχρωμες άκρες, αλλά και faceframing ανταύγειες.



Η ίδια πόζαρε στο Instagram και μας έδειξε το νέο hair look της αποκαλύπτοντας και ποιόν τόνο βαφής χρησιμοποίησε, αλλά και την πρόθεσή της να διατηρήσει αυτό το hair look όλη την τηλεοπτική σεζόν!


«Δευτέρα ξεκινάμε! Και το μαλλί έτοιμο κορίτσια! Κούρεμα δεν αλλάζουμε! Το ποσό έχω βολευτεί το καρέ δεν φαντάζεστε! Βολικό γρήγορο, θηλυκό, δυναμικό, κ με προοπτική για αλλαγές στο χτένισμα. Το χρώμα ωστόσο το σκοτεινιάσαμε λίγο κόντρα στους κανόνες της tv. Ως φυσική ξανθιά ( ό,τι κ αν συνεπάγεται υπολογίζοντας κάτι κακόβουλα ανεκδοτάκια) το καλοκαίρι το μαλλί μου άνοιξε πολύ… το ισορροπήσαμε λοιπόν με ένα light ombre αφαιρώντας το παράπονο ξανθό! Η ρίζα φυσική εδώ κ μήνες… ( αντιστοιχεί σε ένα 6,5 ξανθό μεσαίο για όσες θέλετε κ κωδικούς!) Ο κουμπάρος στη φωτό ο γνωστός @panoskallitsis.Η πρόκληση για φέτος θα είναι τα τελειώσω τη σεζόν με το ίδιο μαλλί. Θα τα καταφέρω;» έγραψε στη λεζάντα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!