WOMEN'S GUIDE

Τα 4 beauty tips για τέλειες μπούκλες και το καλοκαίρι

Το να έχεις τέλειες και λαμπερές μπούκλες και το καλοκαίρι, δεν είναι εύκολο με το φριζάρισμα που προκαλεί στα σγουρά μαλλιά η καλοκαιρινή υγρασία, η θάλασσα και η ζέστη, αλλά με μερικά απλά tips μπορείς να τα καταφέρεις.

Ξέχνα τη θερμότητα

Ο ζεστός καιρός, το αλάτι και η υγρασία στην ατμόσφαιρα, αφυδατώνουν τα μαλλιά σου. Αν χρησιμοποιείς οποιοδήποτε θερμό εργαλείο (σεσουάρ, πρέσα, ψαλίδι κοκ), τα αφυδατώνεις περισσότερο. Γι’ αυτό καταλήγεις με ακανόνιστες μπούκλες που δεν έχουν κίνηση και σώμα. Ξέχνα λοιπόν για λίγο τη θερμότητα.

Θυμήσου την ενυδάτωση

Μπορεί να διάβασες ότι θα πρέπει να ξεχάσεις τη θερμότητα και να γέμισες απορίες. Πώς θα τιθασεύσεις τις μπούκλες χωρίς τα εργαλεία σου; Με την ενυδάτωση φυσικά! Όλα τα προϊόντα σου, από το σαμπουάν ως και τον αφρό, πρέπει να έχουν πλούσια ενυδατικά συστατικά.

Κάνε θεραπείες συχνά

Όχι, δεν χρειάζεται να πας στο κομμωτήριο για να κάνεις θεραπεία, ούτε και να επενδύσεις σε ειδικά προϊόντα. Μία φορά κάθε 5 μέρες, βάλε άφθονο conditioner ή μάσκα στα μαλλιά σου, τύλιξέ τα με μία πλαστική σακούλα και πετσέτα, και κάθισε στον ήλιο για 15 λεπτά. Η θερμότητα θα βοηθήσει τα προϊόντα να εισχωρήσουν βαθιά στην τρίχα, και όταν λουστείς θα ενθουσιαστείς με το αποτέλεσμα.

Κολύμπα με προστασία

Τα σγουρά μαλλιά υποφέρουν ιδιαίτερα στη θάλασσα. Για να τα προστατεύσεις, ψέκασέ τα με λίγο γλυκό νερό πριν βουτήξεις, ή πέρνα λίγο έλαιο στο μήκος τους για να τα βοηθήσεις να απωθήσουν το αλάτι που θα τα αφυδατώσει.

Αν ακολουθήσεις αυτές τις απλές συμβουλές, θα δεις τεράστια διαφορά στις μπούκλες σου και στο πόσο εύκολο θα είναι να μανατζάρεις τα μαλλιά σου

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!