WOMEN'S GUIDE

Η έγκυος Μαίρη Συνατσάκη μας προτείνει το απόλυτα υγιεινό & θρεπτικό σνακ

Τρισευτυχισμένη είναι η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της - καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Η ίδια παραμένει ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, αλλά και με αφορμή τη χθεσινή ονομαστική εορτή της δεν διστάζει πλέον να δείξει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.
Παράλληλα, με αναρτήσεις της αναφέρεται στις διατροφικές συνήθειές της και μάλιστα μας έδωσε την τέλεια ιδέα για καλοκαιρινά σνακ που και χορταίνουν και είναι πολύ υγιεινά και δεν σε φορτώνουν με περιττές θερμίδες.

Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το διατροφικό snack που επιλέγει όταν θέλει να φάει κάτι ελαφρύ.

"Τρεισήμισι μήνες δεν μπορούσα να φάω τίποτα γι’ αυτό μου στέλνατε “πώς έχεις αδυνατίσει έτσι”, εκεί μετά την 14η -15η εβδομάδα ωστόσο τα καταφέρνω πολύ καλύτερα. Να κάνετε μικρά και συχνά γεύματα, σας είπα τώρα κάτι που έχετε διαβάσει παντού, αλλά ήταν το μοναδικό που κάπως άρχισε να ζώσει την κατάσταση", δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια όταν ρωτήθηκε από τους followers της, αν μπορεί να φάει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Το πιάτο της εγκυμονούσας περιείχε μια φέτα ψωμί του τοστ, με μια φέτα τυρί, αβοκάντο και βραστό αυγό. Ένα γεύμα πλούσιο σε βιταμίνες, πρωτεΐνη και θρεπτικά στοιχεία.

Δείτε παρακάτω το απολαυστικό snack της Μαίρης Συνατσάκη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!