WOMEN'S GUIDE

Μάθε πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κατάφερε να χάσει 50 κιλά

Η 39χρονη δημοφιλής τραγουδίστρια και πρώην κριτής του The Voice Ελεωνόρα Ζουγανέλη, είναι μια γυναίκα που δεν έχει κρύψει το πόσο το σωματικό βάρος, έχει κατά καιρούς δημιουργήσει προβλήματα στην ίδια, αλλά παράλληλα έχει πει και πως αντιμετώπισε τα περιττά κιλά.

Όπως αναφέρει το bestofyou,gr η  Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει μιλήσει πολλές φορές για τα κιλά της, τα οποία αυξομειώνονται κατά καιρούς. Πλέον η τραγουδίστρια προσέχει την διατροφή της για να διατηρεί το κορμί της, αφού κατάφερε να χάσει περίπου 50 κιλά.

Σε συνεντεύξεις της, έχει εξομολογηθεί πως πέρασε δύσκολα με το σώμα της και είχε έντονη επιθυμία να το αλλάξει.

«Έχω ταλαιπωρήσει το σώμα μου. Η παχυσαρκία μπορεί να σου αφήσει μια μη υγιή σχέση με τον εαυτό σου, ακόμη και αν αδυνατίσεις. Υπάρχουν παχύσαρκοι που νιώθουν πολύ άνετα, εγώ δεν ήμουν από αυτούς. Ήθελα να αλλάξω. Άργησα να αγαπήσω το σώμα μου και πάντα έχω αγωνία γι’ αυτό. Είναι τραγικό και αδιανόητο να κοροϊδεύεις το σώμα του άλλο. Κι όμως γίνεται

Έχω αρχίσει να είμαι καλή μαζί μου. Σίγουρα το αγαπώ, σέβομαι και το εκτιμώ ότι είναι απίκο στις ορέξεις μου. Προσπαθώ να είμαι δοτική σε αυτό, από να φροντίζω την διατροφή μου και να μην πίνω, μέχρι να γυμνάζομαι. Προσπαθώ, το ξαναλέω, δεν τα καταφέρνω πάντα. Με αυτό παλεύω, αλλά τουλάχιστον έχω αρχίσει να βλέπω το σώμα μου και να το συμπαθώ. Να θέλω να το φροντίζω και να του δίνω εκεί που αξίζει κόπο σε όλα τα επίπεδα», έχει πει χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Ζουγανέλη αποκάλυψε πως για να χάσει τα περιττά κιλά, ξεκίνησε γυμναστική, προσέχει την διατροφή της, δεν πίνει αλκοόλ και φυσικά επιλέγει τον αγαπημένο της χορό, που είναι το flamenco.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!