WOMEN'S GUIDE

H Kate αντέγραψε για μια ακόμη φορά το στυλ της αείμνηστης πεθεράς της Diana

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Kate Middleton δέχεται διαρκώς επαίνους για την εξαιρετική αίσθηση του στυλ που έχει και καταφέρνει να δείχνει αψεγάδιαστη σε κάθε δημόσια εμφάνισή της. Είναι όμως φανερό, πως συχνά αντλεί έμπνευση για τα outfits που επιλέγει, από τις ιστορικές εμφανίσεις της αείμνηστης πεθεράς της Diana, που έκανε τους πάντες να μιλούν για την πιο στυλάτη και κομψή γαλαζοαίματη όλων των εποχών!

Πρόσφατα η Kate εμφανίστηκε στις ιπποδρομίες του Άσκοτ, με ένα πουά σύνολο και έδειχνε και πάλι απίστευτα στυλάτη.


Η αλήθεια είναι πως το Alessandra Rich φόρεμά της,  δείχνει να είναι μια από τις πιο safe επιλογές που μπορεί να κάνει κανείς για μια τέτοια περίσταση και έχουμε δει τα πουά outfits να πρωτοστατούν σε ανάλογα events όπως αγώνες polo.


Όμως ήταν η Diana αυτή που πρώτη φόρεσε ένα τέτοιο σύνολο και μάλιστα το φόρεσε το μακρινό 1989 στο ίδιο ακριβώς event (τις ιπποδρομίες στο Άσκοτ).


Και αν νομίζετε πως αρκεί ένα ασπρόμαυρο πουά σύνολο να σας εξασφαλίσει αυτόματα αψεγάδιαστο στυλ, δείτε τί φόρεσε φέτος στο Άσκοτ η πριγκίπισσα Βεατρίκη, η οποία επίσης έβαλε ασπρόμαυρο πουά φόρεμα, αλλά με τους εξωφρενικά τεράστιους και λαμπερούς φιόγκους πάνω στο φόρεμα έκανε τους πάντες να μιλούν για μια από τις πιο... κακοντυμένες του φετινού Άσκοτ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!