WOMEN'S GUIDE

Οι fashion experts αποθεώνουν αυτό το νέο outfit της Kate Middleton [εικόνες]

Η Δούκισσα του Κέιμπριτ, κλήθηκε να απονείμει για λογαριασμό της βασίλισσας Ελισάβετ, ένα βραβείο Μόδας και η ίδια παρέδωσε μαθήματα κομψότητας με τις στυλιστικές επιλογές της, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους απανταχού fashion experts.

H Kate Middleton για πολλοστή φορά απέδειξε πως δικαίως θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες του πλανήτη, αφού και πάλι εμφανίστηκε ανεπιτήδευτα σικάτη.


Η Δούκισσα, κλήθηκε να απονείμει το φετινό (πέμπτο κατά σειρά) The Queen Elizabeth II Award for British Design, στο σχεδιαστή Μόδας Saul Nash .


O νεαρός Βρετανός fashion designer και χορογράφος, με καταγωγή από τη Γουιάνα της λατινικής Αμερικής, βραβεύτηκε για την καινοτόμα ματιά και αντίληψη στο σχέδιο καθώς συνδυάζει και αναπτύσσει sustainable υλικά, όπως το πιστοποιημένο βαμβάκι και το μαλλί μερινό, ενώ τα σχέδιά του περιέχουν έντονο το στοιχείο του χορού και της κίνησης.


Η Δούκισσα για την περίσταση , φόρεσε ένα μίντι φόρεμα, με ανάγλυφο ύφασμα σε πρασινωπή απόχρωση, που φέρει την υπογραφή της Βρετανο-Καναδής σχεδιάστριας  Edeline Lee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Janelle (@royalreplikate)


Το υπέροχο φόρεμα, με τις λεπτομέρειες με φιογκάκια στα μανίκια και τις διπλές χρυσές αγκράφες στη ζώνη, το συνδύασε, με πράσινες Emmy London γόβες από suede και ασορτί τσαντάκι τύπου clutch.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily.20


Το μόνο κόσμημα που φόρεσε εκτός από τα δαχτυλίδια του γάμου και του αρραβώνα της, που σχεδόν ποτέ δεν αποχωρίζεται ήταν ένα ζευγάρι χρυσά fashion statement σκουλαρίκια.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!