WOMEN'S GUIDE

Το νυφικό μακιγιάζ και το hair look της Nicola Peltz θυμίζει ένα top model των 90s

Τον πρωτότοκο γιο της οικογένειας Beckham παντρεύτηκε το μοντέλο και ηθοποιός Nicola Peltz και η 27χρονη καλλονή εντυπωσίασε τους πάντες ως νύφη και έδειχνε απλά αψεγάδιαστη.

Η Nicola που είναι γόνος μιας ζάμπλουτης οικογένειας (η περιουσία των Peltz επισκιάζει κατά πολύ αυτή των Beckhams), παντρεύτηκε στην έπαυλη των γονιών της στο Palm Beach και η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό custom νυφικό του Οίκου Valentino.


H Vogue, που είχε την αποκλειστικότητα της φωτογράφησης του γάμου, εκτός από τις λεπτομέρειες για το λαμπερό νυφικό αποκάλυψε και λεπτομέρειες για το μακιγιάζ και το νυφικό χτένισμα της Nicola,  που αντλεί την έμπνευσή του από το look του θρυλικού top model  των 90s Claudia Schiffer και φυσικά της γαλλίδας σταρ Brigitte Bardot.



Έτσι η Nicola επέλεξε να έχει ανάλαφρες αφέλειες και να έχει τα μαλλιά της πιασμένα μισά πάνω μισά κάτω με αρκετό όγκο. Ο διάσημος κομμωτής Adir Abergel, που συνεργάζεται με αστέρες του Χόλιγουντ, φρόντισε να χρησιμοποιήσει πολλά προϊόντα κατά του φριζαρίσματος, και αφού ίσιωσε καλά τα μαλλιά, μετά έκανε με σίδερο πολύ μεγάλες μπούκλες που τις άνοιξε για να δημιουργήσει ένα φυσικό wavy look με όγκο. 


Για το μακιγιάζ της επιστρατεύτηκε η διάσημη makeup artist Kate Lee του οίκου Chanel, η οποία επέλεξε να κάνει ένα πού φυσικό μακιγιάζ, με ματ κραγιόν στα χείλη, καλοχτενισμένα φρύδια και έντονες "υδαρές" λάμψεις.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!