WOMEN'S GUIDE

Η JLo τολμά να μας δείξει το εντελώς άβαφο αγουροξυπνημένο πρόσωπό της [βίντεο]

Η 52χρονη pop star Jennifer Lopez, συνεχίζει να αφήνει τους πάντες άφωνους με το πόσο αγέραστη δείχνει και πόση ενέργεια διαθέτει επί σκηνής και συχνά μοιράζει εγκεφαλικά με το αψεγάδιαστο κορμί της και τις τολμηρές εμφανίσεις της, αλλά τώρα άφησε τους πάντες άφωνους με το πόσο νεανικό δείχνει το πρόσωπό της ακόμα και όταν δεν φορά μακιγιάζ και μόλις έχει σηκωθεί από το κρεβάτι της.

Η σταρ του πενταγράμμου, του σινεμά και της tv πλέον έχει επεκτείνει την επαγγελματική δράση της και στον χώρο της ομορφιάς έχοντας λανσάρει το δικό της beauty brand με καλλυντικά.


Το JLoBeauty σημειώνει τεράστια εμπορική επιτυχία και η Jennifer Lopez διαρκώς εμπλουτίζει το brand της με νέα προϊόντα.


Τώρα λοιπόν η 52χρονη ανέβασε στο Instagram ένα νέο βίντεο όπου μας δείχνει βήμα βήμα την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς που κάνει μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι και κάνει ντους.


Έτσι την βλέπουμε εντελώς άβαφη, με βρεγμένα μαλλιά να φορά μόνο ένα μπουρνούζι και να περιποιείται το πρόσωπό της με μια σειρά από καλλυντικά ξεκινώντας με ένα serum, μετά εφαρμόζει αντηλιακή ενυδατική κρέμα, κρέμα ματιών κ.λπ.


Ωστόσο όλοι σχολιάζουν το πόσο λαμπερή δείχνει η επιδερμίδα της ακόμα και πριν εφαρμόσει οποιοδήποτε προϊόν. 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!