WOMEN'S GUIDE

Vanity Fair Oscars' party: Δείτε ποιες σταρ έβαλαν τα πιο... γυμνά φορέματα

Το περιοδικό Vanity Fair φροντίζει την βραδιά της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ να διοργανώνει το πιο glam party, στο οποίο όχι μόνο βλέπουμε να παρελαύνουν κρατώντας τα χρυσά αγαλματίδια στο χέρι πολλοί σταρ - νικητές της βραδιάς, αλλά οι εμφανίσεις των celebrities συναγωνίζονται σε λάμψη αυτές στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ.

Και ειδικά φέτος, μπορεί οι σταρ να επέλεξαν πιο συντηρητικές και χλιδάτες βραδινές τουαλέτες για το κόκκινο χαλί των Όσκαρ στο Dolby Theaterm αλλά στο Vanity Fair πάρτι είδαμε και πάλι τα γυμνά φορέματα να έχουν την τιμητική τους, με δεκάδες σταρ του πενταγράμμου, του σινεμά και του μόντελινγκ να μοιράζουν εγκεφαλικά με τα outfits που δεν άφηναν και πολλά στη φαντασία.


Από το μοντέλο Adwoa Aboah που είχε το γυμνό στήθος της σε κοινή θέα και τη Βραζιλιάνα καλλονή του μόντελινγκ Alessandra Ambrosio που εμφανίστηκε σχεδόν... γυμνή από τη μέση και κάτω μέχρι το σχεδόν ανύπαρκτο λευκό φόρεμα με λωρίδες της Σουηδέζας Elsa Hosk και τα εντελώς διάφανα outfits της ηθοποιού Ana Taylor Joy, της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Halsey και της Kelly Rowland δείτε τα... naked dresses που μοίρασαν εγκεφαλικά σε όσους είχαν την τύχη να βρεθούν σε αυτό το πάρτι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adwoa Aboah (@adwoaaboah)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa(@hoskelsa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Hope (@skglows_)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!