WOMEN'S GUIDE

H Kendall Jenner υιοθέτησε το μεγάλο hair trend της χρονιάς και έγινε κοκκινομάλλα

H Kendall Jenner, αν και συνεχίζει να απολαμβάνει τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου στον κόσμο, σχεδόν πάντα φρόντιζε να διατηρεί σκουρόχρωμα τα μαλλιά της, όπως άλλωστε και οι περισσότερες αδελφές Kardashians, και ήταν αυτή που έχει κάνει τους λιγότερους πειραματισμούς στο χρώμα μαλλιών της σε σύγκριση με τις διάσημες αδελφές της. Τώρα όμως υπέκυψε στο μεγάλο hair trend και έγινε κοκκινομάλλα.

Οι hair experts εκτιμούν πως το 2022 είναι η χρονιά που θα δούμε πολλές σταρ να γίνονται κοκκινομάλλες, καθώς τα ginger hair είναι απολύτως in fashion.


Και η Kendall όχι μόνο το τόλμησε, αλλά φαίνεται πως της αρέσει πολύ αυτό το νέο χρώμα στα μαλλιά της που το δοκίμασε πριν λίγες μέρες και μάλλον θα το διατηρήσει για πολύ καιρό αφου την είδαμε να εμφανίζεται με κόκκινη αλοογουρά και στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ.


Συγκεκριμένα η Kendall εμφανίστηκε φορώντας γυαλιά ηλίου (επίσης trend στις βραδινές εμφανίσεις) και μια απίστευτη μαύρη custom Balenciaga τουαλέτα, με τα χαλκοκόκκινα μαλλιά της να είναι πιασμένα σε μια σφιχτή αλογοουρά.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!