WOMEN'S GUIDE

Λευκό κοστούμι: Η Σπυροπούλου φόρεσε το απόλυτο fashion trend της σεζόν

Είναι γνωστό πως το λευκό χρώμα αποτέλεσε μεγάλη τάση φέτος το χειμώνα και είναι επίσης γνωστό πως στη μόδα είναι ήδη από τις προηγούμενες σεζόν και τα γυναικεία κοστούμια, αλλά αν θέλουμε να μιλάμε για ένα από τα πιο κυρίαρχα fashion trends της σεζόν τότε σίγουρα μιλάμε για το συνδυασμό αυτών των δύο τάσεων καθώς τα λευκά κοστούμια τα βλέπουμε παντού αυτές τις ημέρες.

Στο #whitesuit γίνεται χαμός από αναρτήσεις celebrities (όπως η χολιγουντιανή σταρ Margot Robbie) και fashionistas (όπως η fashion blogger Lucy Grasso) από όλο τον κόσμο που έχουν υιοθετήσει την τάση του λευκού κοστουμιού.


Και τώρα είδαμε και την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ποζάρει με ένα ανάλογο outfit, καθώς η ίδια ανέβασε στο Instagram πλάνα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της εκπομπής Κάτι Ξαναψήνεται, όπου ποζάρει αγκαλιά με το σκυλάκι της.


Μάλιστα η παρουσιάστρια υιοθέτησε την απόλυτη τάση στα λευκά κοστούμια που είναι τα σταυροκούμπωτα σακάκια με ψηλόμεσο παντελόνι σε χαλαρή - φαρδιά γραμμή και το συνδύασε με λευκά μποτάκια που επίσης αποτελούν fashion trend.

 


Πάρτε ιδέες και για άλλα αντίστοιχα outfits με κοστούμια σε white και off white τόνους με χαλαρό σακάκι - μπλέιζερ


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!