WOMEN'S GUIDE

H Jennifer Aniston μας έδειξε πως ακόμα και αυτή έχει φριζαρισμένα μαλλιά

Το φριζάρισμα, δηλαδή η ατίθαση και "άγρια" όψη των μαλλιών λόγω υψηλής υγρασίας είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλες οι γυναίκες, αλλά μάλλον καμία δεν φαντάζονταν πως το ίδιο θέμα ταλαιπωρεί και τη χολιγουντιανή σταρ Jennifer Aniston!

H Aniston, ήδη από την εποχή που έγινε σταρ πρώτου μεγέθους μέσω της επιτυχίας που σημείωσε στα 90s η σειρά Φιλαράκια, έχει εδώ και δεκαετίες καθιερωθεί ως μια από τις σταρ που πάντα τις βλέπουμε με αψεγάδιαστα μεταξένια μαλλιά.


Η ίδια έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές καμπάνιες για προϊοντα περιποίησης μαλλιών και έχει καταφέρει να κάνει μόδα αναρίθμητα hair trends από κουρέματα μέχρι βαφές μαλλιών.


Και όμως τώρα η σταρ τόλμησε να μας δείξει πως και τα δικά της μαλλιά φριζάρουν με την υγρασία και μάλιστα φριζάρουν...πάρα πολύ!


Έτσι ανέβασε στο Instagram δύο νέες φωτογραφίες της όπου τη βλέπουμε με πραγματικά ατίθασα μαλλιά λόγω υγρασίας και η ίδια έγραψε τη λέξη humidity για να εξηγήσει γιατί είναι έτσι τα μαλλιά της.


Η σταρ φυσικά δεν έκανε τυχαία αυτή την ανάρτηση αφού θέλει να προμοτάρει το δικό της brand καλλυντικών LolaVie το οποίο λάνσαρε πριν λίγους μήνες.


Το συγκεκριμένο brand τώρα παρουσίασε και μια δύο νέα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που υπόσχονται να μειώσουν το φριζάρισμα και να προσφέρουν λάμψη και υγεία στα μαλλιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LolaVie (@lolavie)


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LolaVie (@lolavie)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!