GOOD LIFE

Αυτά είναι τα 5 fitness trends που θα κυριαρχήσουν το 2022

Η πανδημία του κορωνοϊού, άλλαξε πολλά τα τελευταία δύο χρόνια και θα συνεχίσει να μας... δείχνει τα δόντια της και τη νέα χρονιά, οπότε ήταν μάλλον αναμενόμενο να επηρεάσει ακόμα και τα fitness trends που πιθανά θα γίνουν κυρίαρχα μέσα στο 2022

Την ακόλουθη λίστα δημοσίευσε το queen.gr και όπως θα δείτε στις κορυφαίες θέσεις βρίσκονται οι μορφές άθλησης που έγιναν δημοφιλείς την περίοδο των lockdowns

1) Γυμναστική στο σπίτι

Το trend που αγαπήθηκε όσο κανένα εν μέσω καραντίνας, θα συνεχίσει να μας απασχολεί έντονα στο άμεσο μέλλον. Υπάρχουν πολλά είδη αερόβιων προπονήσεων που μπορείς να κάνεις ακόμη και με μηδενικό εξοπλισμό.

2) Γυμναστική σε εξωτερικούς χώρους 

Πολλά groups δίνουν ραντεβού σε πάρκα ή άλλους εξωτερικούς χώρους όπου γυμνάζονται ομαδικά. Η αίσθηση της εκγύμνασης στον καθαρό αέρα είναι μοναδική και αξίζει να την δοκιμάσεις.

3) Περπάτημα

Η πιο εύκολη μορφή άσκησης η οποία μπορεί να γίνει με τη συνοδεία ενός φίλου/φίλης ή του αγαπημένου σου κατοικίδιου. Το περπάτημα έχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Μειώνει τα επίπεδα άγχους, ενισχύει τη φυσική κατάσταση και βοηθά να έχεις καλύτερη διάθεση.

4) Smartwatches

Πέρα από τον οικιακό εξοπλισμό γυμναστικής, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τα «έξυπνα ρολόγια». Το συγκεκριμένο gadget μετρά τα βήματά σου ενώ καταγράφει πόσες θερμίδες καις σε καθημερινή βάση. Όλα δείχνουν ότι το συγκεκριμένο fitness trend θα κυριαρχήσει και το 2022, με τις πωλήσεις των smartwatches να αυξάνονται ραγδιαία.

5) Ασκήσεις ενδυνάμωσης

Οι ασκήσεις με βάρη βοηθούν στη γράμμωση ενώ παράλληλα μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμών. Επιπρόσθετα ενισχύουν τα οστά, σε βοηθά να χάσεις βάρος και βελτιώνουν την υγεία της καρδιάς.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!