GOSSIP

Αλεξάνδρου για Παναγιωτόπουλο: «Έχει συμβεί και στην Τούνη - Είναι άνανδρο»

Η αποκάλυψη πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εμπλέκεται σε υπόθεση revenge porn, προκάλεσε από χθες σφοδρές αντιδράσεις και επικριτικά σχόλια και οδήγησε στην απομάκρυνση του παρουσιαστή από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα και σήμερα πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν αυτή την αποκάλυψη.

Στη χθεσινή εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, ο κεντρικός παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης εξέφρασε δημόσια το θυμό του για τα όσα αποκαλύφθηκαν.


Σήμερα, στην εκπομπή της Τσιμτσιλή, είδαμε και το μοντέλο και παρουσιαστή Δημήτρη Αλεξάνδρου να αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα, αφού είναι ευρέως γνωστό πως η σύντροφός του, η influencer και πρώην παίκτρια του My Style Rocks Ιωάννα Τούνη, έχει πέσει και η ίδια θύμα revenge porn και μάλιστα η ίδια είχε μιλήσει δημόσια μετά τη διαρροή (εν αγνοία της) ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια στο διαδίκτυο και είχε κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

«Έχω τοποθετηθεί και παλαιότερα γι΄αυτό γιατί έχει συμβεί στην κοπέλα μου. Εύχομαι και να το ακούσουν πιο ψηλά και να σταματήσει αυτό το φαινόμενο» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Είναι άνανδρο να βλέπουμε τέτοιους ανθρώπους να κάνουν τέτοια πράγματα. Εύχομαι η κοπέλα να δικαιωθεί.

Όσοι έχουν κάνει τέτοιο πράγμα εύχομαι να το πληρώσουν γιατί κι αυτοί κάποια στιγμή θα γίνουν γονείς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!