GOSSIP

Εξοργισμένος ο Κανάκης με τον Παναγιωτόπουλο - Δείτε τί είπε [βίντεο]

Εκτός Ράδιο Αρβύλα βρίσκεται πλέον ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και η ματαίωση της εκπομπής Vinylio στην οποία συμμετείχε, μετά την αποκάλυψη πως εκκρεμεί εις βάρος του δικαστική υπόθεση όπου κατηγορείται για εκδικητικό πορνό. 

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής κατηγορείται ότι «ανέβασε» σε πορνογραφικές ιστοσελίδες ιδιαίτερες στιγμές και αυστηρά ιδιωτικό περιεχόμενο με την πρώην σύντροφό του εν αγνοία της.

Πρόκειται για τρία βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες την ύπαρξη των οποίων η καταγγέλλουσα φέρεται να έμαθε τυχαία, ενώ όπως υποστηρίζει, ο παρουσιαστής έκανε το ίδιο και σε άλλες γυναίκες.

Στη χθεσινή εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του αλλά και την στεναχώρια του για αυτές τις εξελίξεις και είπε τα ακόλουθα.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα. Είναι μια πολύ παράξενη ημέρα για εμάς στο Ράδιο Αρβύλα. Είναι μία από τις πιο δυσάρεστες κι απίστευτες ημέρες. Τα έχουμε χαμένα. Είμαι σε σύγχυση ο λόγος μου δεν θα είναι δομημένος. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι από εδώ και πέρα στην εκπομπή. Πήρα τηλέφωνο στον Κωστάκη και φαινόταν ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί και δεν ήθελε να μου το πει… Υπήρχε στα social media ένα δημοσίευμα στο οποίο έκανε κάτι που δεν… Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Σαν άνθρωποι και σαν εκπομπή τα μισούμε και τα πολεμάμε.

Αποφάσισε να δημοσιοποιήσει πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας αυτής. Ήταν σε σχέση από ότι κατάλαβα, το έκανε χωρίς την συγκατάθεση της κοπέλας και ανέβασε και φωτογραφίες της. Πήγαν στα δικαστήρια στην αρχή και μετά ήταν να τα βρούνε εξωδικαστικά. Δεν έχει καμία σημασία, σημασία έχει το ανθρώπινο κι ηθικό κομμάτι. Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι από τα γνωστά του Διαδικτύου, όπου ο καθένας λέει όσα θέλει. Στην πορεία διαπίστωσα ότι όντως υπάρχει αυτή η ιστορία. Στην αρχή ο εγκέφαλος μου χρειάστηκε ώρες για να διαχειριστεί όλο αυτό που γίνεται. Μετά από ώρες, επικοινώνησα με τον Στάθη και του ανακοίνωσα την απόφασή μου κι όλης της ομάδας, να διακόψουμε την συνεργασία μας. Μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα» δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης.

«Του εξέφρασα την λύπη μου και τον θυμό μου για αυτό που έγινε και γιατί δεν μας ενημέρωσε ότι υπάρχει μία τόσο σοβαρή υπόθεση από την πρώτη στιγμή. Είμαστε χρόνια ατελείωτα μαζί σαν οικογένεια. Με νοιάζει το ανθρώπινο κομμάτι και δεν μπορείς να μην ενημερώνεις για κάτι τέτοιο. Θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την κοπέλα κι αυτό που βίωσε… Έχουμε τεράστια λύπη για τον άνθρωπο που συνεργαζόμασταν τόσα χρόνια και μπήκε στην διαδικασία να κάνει κάτι τέτοιο. Η ουσία είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή» δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης.

Και ο Χρήστος Κιούσης στη χθεσινή εκπομπή αναφέρθηκε στο θέμα της καταγγελίας λέγοντας: 

«Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρονών, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας -πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω, δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα.

Σήμερα βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ ότι θα διαβάσεις αυτό και αυτό. Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου, έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανα κάτι γι’ αυτό, να το ανεχόμουν. Όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!