WOMEN'S GUIDE

H Vanessa Hudgens εξηγεί γιατί έχει πει "όχι" στα σουτιέν

Ένα νέο εξώφυλλο έκανε για γνωστό γυναικείο περιοδικό στις ΗΠΑ, η χολιγουντιανή σταρ Vanessa Hudgens και στη συνέντευξη που το συνόδευε, η 32χρονη ηθοποιός, φρόντισε να κάνει το δικό της μανιφέστο κατά των στηθόδεσμων και να απαριθμήσει τους λόγους που την έκαναν να πει "όχι" στα σουτιέν ακόμα και στο κόκκινο χαλί.

«Ελευθερώστε το στήθος σας!Τα σουτιέν είναι τόσο άβολα. Αν βέβαια, νιώθεις άνετα και έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο με το σουτιέν σου, τότε φόρεσέ το. Αν θες να μιλήσω προσωπικά για εμένα, τότε ας μείνουμε στο παραπάνω. Είναι άβολο. Με περιορίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά πριν αρχίσει να εξηγεί από που προήλθε αυτή η «ανάγκη της για απελευθέρωση».

Όπως είπε στην συνέχεια, με το πέρασμα των χρόνων κατάλαβε ότι δεν είναι πλέον ανάγκη μία γυναίκα να καλύπτεται συνεχώς. «Στο παρελθόν, οι γυναίκες το έκαναν, γιατί δεν δέχονταν την σεξουαλικότητα και την φύση τους. Τώρα είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να μας δεχόμαστε και να μην προσπαθούμε να χωράμε σε καλούπια», ανέφερε.


Αν και η κινηματογραφική βιομηχανία απαιτεί από τις γυναίκες ηθοποιούς να είναι συνεχώς περιποιημένες, με τέλεια σώματα και αστραφτερά σύνολα, η ίδια αντιτάσσεται σε αυτό το πρότυπο και προτιμά να προβάλλει τον πραγματικό της εαυτό. «Ακόμα και στο κόκκινο χαλί, απαρνούμαι τα σουτιέν», δηλώνει η Vanessa Hudgens και μάλιστα, ο δημοσιογράφος του Glamour επιβεβαιώνει πως δεν φορούσε ούτε κατά την διάρκεια της συνέντευξής της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British GLAMOUR (@glamouruk)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!