WOMEN'S GUIDE

Αυτός ο πασίγνωστος μακιγιέρ έχει το τέλειο "lip lift" τρικ για τα χείλη

Viral έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες ένα κολπάκι που έδειξε στα social media ένας από τους διασημότερους makeup artists του πλανήτη, ο Maria Dedivanovic, αφού σου υπόσχεται να αποκτήσεις lip lift εφέ με απλές κινήσεις.

Τα τελευταία χρόνια, σχεδόν όλες οι γυναίκες σπεύδουν να τονίσουν τα χείλη τους, δημιουργώντας έντονα περιγράμματα με μολύβι, φροντίζοντας να μεγαλώνουν τα χείλη τους, κάνοντας γραμμές λίγο πάνω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών και μετά γεμίσματα με κραγιόν και lip gloss για να έχουν πιο πλούσια και ζουμερά χείλη.


Ωστόσο, ο Mario, ο αγαπημένος μακιγιέρ πασίγνωστων celebrities στις ΗΠΑ και βασικός συνεργάτης της διαβόητης Kim Kardashian, σε ένα βίντεο που ανέβασε πρόσφατα στα social media και έγινε αμέσως vital, εξηγεί πως το σωστό δεν είναι να κάνεις περίγραμμα με μολύβι πάνω από όλο το φυσικό περίγραμμα των χειλιών, αλλά μόνο σε ορισμένα σημεία, γιατί έτσι όχι μόνο αποκτάς πιο πλούσια αλλά φυσικά στην όψη χείλη, αλλά δημιουργείς και ένα οπτικό εφέ ανόρθωσης χειλιών.


Ο Mario, προτείνει να κάνεις περίγραμμα έξω από το φυσικό περίγραμμα μόνο στο πάνω μέρος και στο κάτω μέρος των χειλιών και όχι πλησιάζοντας προς τις άκρες.


Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί αυτό το κολπάκι το υιοθέτησαν αμέσως άπειρες γυναίκες ανά τον πλανήτη.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!