WOMEN'S GUIDE

H Beyonce μας έδωσε ιδέες για γιορτινό "αμερικάνικο" μανικιούρ [εικόνα]

Το american manicure, αποτελεί ίσως το πιο hot nails' trend των τελευταίων μηνών, καθώς άπειρες celebrities το επιλέγουν φανατικά αυτό το διάστημα και τώρα η Beyonce μας παρουσίασε μια αρκετά... γιορτινή εκδοχή του.

Θυμίζουμε πως το αμερικάνικο μανικιούρ, στην ουσία αποτελεί παραλλαγή του κλασικού γαλλικού, με τη βασική διαφορά, πως το πιο ανοιχτόχρωμο μέρος του νυχιού, σχηματίζει μια χαρακτηριστική καμάρα και για αυτό ταιριάζει γάντι στα almond shaped nails που επίσης είναι στη μόδα.


Και η Beyonce στην τελευταία ανάρτησή της, όχι μόνο έκανε ένα αμερικάνικο μανικιούρ, αλλά φρόντισε να επιλέξει και μια πράσινη απόχρωση σε βερνίκι, που επίσης αποτελεί τάση ειδικά εν όψει Χριστουγέννων, ενώ το συνδύασε με ένα ανοιχτόχρωμο κιτρινωπό βερνίκι στα tips.


Παράλληλα φρόντισε να κάνει ακόμα πιο... glam αυτό το απολύτως in fashion μανικιούρ της, προσθέτοντας στρασάκια στο ένα νύχι.

Γενικά τα αμερικάνικα μανικιούρ με λάμψη αναμένεται να κάνουν θραύση αυτές τις γιορτές και ήδη τα social media έχουν γεμίσει με τέτοιες προτάσεις.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebold (@bebold_lc)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yuki (@kurosakuranbo)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!