WOMEN'S GUIDE

Η Blake Lively μας έβαλε σε χριστουγεννιάτικο mood με το πιο γιορτινό outfit

Εν μέσω πανδημίας, οι μητροπόλεις του κόσμου αρχίζουν από τώρα να ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα και η Νέα Υόρκη, φωταγώγησε γιορτινά το εμβληματικό Empire State Building, σηματοδοτώντας παράλληλα και την έναρξη της επιστροφής των επισκεπτών στις ΗΠΑ από το Ηνωμένο Βασίλειο, μετά από μήνες απαγορευτικών μέτρων.

Καλεσμένη στο γιορτινό event ήταν η χολιγουντιανή σταρ Blake Lively η οποία ανέλαβε να τραβήξει και το κορδόνι και να φωταγωγήσει το κτίριο.


Η σύζυγος του επίσης χολιγουντιανού σταρ Ryan Reynolds. είναι γνωστό πως αποτελεί fashion icon και για πολλοστή φορά δεν απογοήτευσε τους φαν της, από επέλεξε το απόλυτα γιορτινό outfit για αυτή την περίσταση και μας έβαλε από τώρα σε χριστουγεννιάτικο mood.


Η σταρ φόρεσε ένα υπέροχο κατακόκκινο (θυμίζουμε πως το κόκκινο και όλες οι αποχρώσεις του αποτελούν φέτος μεγάλο fashion trend) μίνι φόρεμα του διάσημου σχεδιαστή Georges Chakra με έναν τεράστιο φιόγκο στο μπούστο και κόκκινα πετράδια, που το συνδύασε με επίσης κατακόκκινες Manolo Blahnik γόβες και Channel τσάντα με ροζ αποχρώσεις, ενώ στους εξωτερικούς χώρους φορούσε ένα υπέροχο μπορντό Max Mara παλτό.


Η σταρ είχε κάνει ένα half hair updo (τα μισά μαλλιά πιασμένα σε κότσο) που επίσης αποτελεί τάση και τα στόλισε με ένα κόκκινο κορδελάκι, ενώ φρόντισε να κάνει ένα ματ μανικιούρ σε γκρι/teal τόνους και φόρεσε πολλά δαχτυλίδια (επίσης fashion trend της σεζόν).


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!